Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει πως να φορέσεις denim μπότες αυτή την εποχή

Ο stylish και απλός τρόπος για να φορέσεις την τάση της εποχής

MissBloom TEAM
Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει πως να φορέσεις denim μπότες αυτή την εποχή Instagram

Η τάση των denim είναι ένα trend το οποίο οι περισσότερες γυναίκες αντιλήφθηκαν έντονα την κυριαρχία του όπως και το υιοθέτησαν με κάποιο τρόπο στις εμφανίσεις τους. Το denim ύφασμα είναι μια διαχρονική επιλογή στα outfits μας όποια και σεζόν και εάν διανύουμε. Τα τζιν παντελόνια όπως και οι τζιν φούστες είναι αναπόσπαστα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τόσο κατά την ανοιξιάτικη και τη θερινή περίοδο όσο και κατά τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας.

Τη φετινή σεζόν το τζιν ύφασμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με την denim on denim τάση να κυριαρχεί ακόμη σε ρούχα και styling combos αλλά και σε αξεσουάρ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πληθώρα επιλογών που μπορούμε να βρούμε στην αγορά σε denim παπούτσια έτσι ώστε να δημιουργήσουμε επίκαιρα και ενημερωμένα looks.

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να επιλέξουμε να φορέσουμε τα denim παπούτσια μας με πρακτικότητα και στιλιστική ασφάλεια. Και ενώ μπορεί να μην επιλέγαμε να φορέσουμε ένα ζευγάρι μπότες προς το παρόν, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, ένα ζευγάρι denim μπότες είναι μια ιδανική επιλογή για να δημιουργήσουμε ένα φθινοπωρινό και απόλυτα ενημερωμένο look με μεγάλη επιτυχία.

Την έμπνευση για το πως να φορέσουμε τις denim μπότες μας αυτή την εποχή μας την χάρισε μια πρόσφατη εμφάνιση της Ελένης Βουλγαράκη. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα στενό off shoulder φόρεμα σε καφέ απόχρωση και mini μήκος το οποίο συνδύασε αρμονικά και stylish με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες pointy γόβες.

Δες την εμφάνιση της

Μπότα ντένιμ με τακούνι, Zara

Τζιν μπότες με τακούνι, Stradivarius

Μποτάκια με τακούνι slouchy denim, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ