Follow us

5 denim κομμάτια που θα χρειαστείς την άνοιξη και δεν είναι παντελόνι

Τα denim fashion items που θα φοράς non stop την άνοιξη

Οι denim φούστες που είναι ιδανικές για κάθε περίσταση street style Splash News / Ideal Images

Την περίοδο της άνοιξης επιλέγουμε να δημιουργούμε mix & match looks με fashion items της συλλογής μας τα οποία αποτελούνται από κομμάτια που μπορεί να επιλέγαμε και την εποχή του χειμώνα όπως και κάποια από αυτά την εποχή του καλοκαιριού. Τα denim items της γκαρνταρόμπας μας είναι εκείνα τα οποία προτιμάμε, ακόμα συχνότερα, κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, επιλέγοντας κατά βάση ανοιχτόχρωμες μπλε αποχρώσεις.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του denim υφάσματος είναι το ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας όπως και σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών. Έτσι, δεν μας περιορίζει καθώς μπορούμε όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως να επωφεληθούμε από την στιλιστική και αισθητική του αξία. Κάτι ακόμα είναι αναμφίβολα το ότι αποτελεί πασπαρτού κομμάτι της συλλογής μας καθώς μπορούμε με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια να το συνδυάσουμε με κάθε απόχρωση, ανοιχτόχρωμη όπως και σκουρόχρωμη αλλά και με κάθε pattern που επιθυμούμε.

Την άνοιξη του 2023 η επιστροφή, απο τα 90s, των total denim looks όπως και των denim on denim outfits, ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες τάσεις που μπορέσαμε με ευκολία να εντάξουμε στα day to day looks μας. Λόγω της απλότητας, του stylish χαρακτήρα όπως και της διαχρονικότητας που εμπεριέχει ένα total denim ή denim on denim look, το trend είναι ακόμα επίκαιρο γι' αυτό και οι ενημερωμένες fashionistas δείχνουν την προτίμηση τους με κάθε ευκαιρία στο trend που μας έφερε ακόμη πιο κοντά με το αγαπημένο μας casual ύφασμα, το denim. Πέρα από το denim παντελόνι της συλλογής μας μπορούμε να φορέσουμε τη φετινή άνοιξη κι' άλλα denim items όπως καμπαρντίνα, denim jacket, denim φούστα όπως και denim αξεσουάρ.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις πέντε denim items ταν οποία δεν θα αποχωριστείς από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Τα denim items της συλλογής

Τζιν καπαρντίνα με ζώνη, Marks & Spencer

Τζιν τσάντα ώμου με ξέφτια, H&M

Παπούτσια denim με τακούνι, Zara

Ντένιμ overshirt, Pink Woman

Τζιν φούστα Chiara Ferragni, answear.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ