Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Ο μοντέρνος τρόπος που φόρεσε μία σατινέ φούστα σε πρωινή έξοδο

Ο stylish τρόπος που επέλεξε να φορέσει μία lingerie φούστα σε πρωινή έξοδο της

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Ο μοντέρνος τρόπος που φόρεσε μία σατινέ φούστα σε πρωινή έξοδο Instagram

Αρκετά είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία έχουμε στο μυαλό μας προορισμένα για συγκεκριμένες περιστάσεις, ''δεσμεύοντας'' τα έτσι σε συγκεκριμένα styling combos, ώρες και events. Αυτό που πιστεύουμε ότι θα μας δεσμεύσει τις περισσότερες φορές σε ένα ρούχο είναι το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένο, το οποίο θα το θεωρούμε βραδινό ή πρωινό. Μία ανάλογη ''φήμη'' έχει και το σατέν ύφασμα το οποίο προτιμάται συχνότερα στις βραδινές μας εξόδους και σε συνδυασμούς που προορίζονται για περισσότερο επίσημες περιστάσεις.

Και ενώ το καλοκαίρι ένα lingerie dress μπορούσε να μας χαρίσει μία αέρινη και άνετη εμφάνιση, τους φθινοπωρινούς μήνες μία lingerie φούστα είναι αυτή η οποία μπορεί να αναλάβει επάξια τα ηνία του αέρινου look που θέλουμε να δημιουργήσουμε, όχι μόνο στις βραδινές μας εμφανίσεις αλλά και στις πρωινές.

Παρόλο που οι συνδυασμοί που μπορεί να σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι μία σατέν φούστα να είναι περισσότερο formal χαρακτήρα, με το σωστό styling μπορούμε να υποστηρίξουμε το ιδιαίτερο αυτό ύφασμα όλες τις ώρες της ημέρας δημιουργώντας ένα stylish σύνολο κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το fashion inspo για το πώς μπορούμε να φορέσουμε μία σατινέ φούστα με casual τρόπο κατά τις πρωινές ώρες, μας το χάρισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέλεξε για την πρωινή της έξοδο να συνδυάσει μία κρεμ σατινέ φούστα midi μήκους με φούτερ μαύρου χρώματος και platforms μποτάκια σε μαύρο χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρο cross body τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της


Για ένα φθινοπωρινό look με μία σατινέ φούστα μπορείς να επιλέξεις να τη φορέσεις με μπαλαρίνες, mules, loafers ή ακόμη και sneakers. Στο top μέρος του συνόλου σου μπορείς να φορέσεις είτε ένα πουλόβερ, ένα top και ως πανωφόρι ένα leather ή denim jacket, ένα blazer ή ένα cardigan.

Μίντι φούστα σατινέ σε στυλ lingerie, Massimo Dutti

Μακριά σατέν φούστα, H&M

Midi φούστα σατινέ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ