Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δίνει fashion inspo για τα βραδινά μας looks αυτή την εποχή

Η έμπνευση που μας έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις βραδινές μας εξόδους

MissBloom TEAM
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δίνει fashion inspo για τα βραδινά μας looks αυτή την εποχή Instagram

Όλα τα ρούχα που περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας είναι σημαντικά για εμάς ενώ φροντίζουμε με διαφορετικούς συνδυασμούς να μας εξυπηρετούν σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας μας. Αναμφίβολα όλα τα κομμάτια που εμπεριέχονται στη συλλογή μας μπορούμε να τα φορέσουμε με διαφορετικά styling combos τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές περιστάσεις. Για τις βραδινές μας εμφανίσεις βέβαια μπορεί να προβληματιστούμε περισσότερο καθώς επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και ταυτόχρονα glam όπως και stylish look.

Για να πετύχουμε ένα κομψό και safe στιλιστικά αποτέλεσμα μπορούμε πάντα να στραφούμε σε κλασικά χρώματα που γνωρίζουμε ότι μας ταιριάζουν. Το λευκό όπως και το μαύρο χρώμα πέρα από τη διαχρονικότητα τους έχουν το χαρακτηριστικό το ότι μπορούν να δείξουν πολύ εντυπωσιακά εάν τα επιλέξουμε για μια βραδινή έξοδο όπως και μας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσουμε κοσμήματα εάν το επιθυμούμε.

Δυο κομψά black & white looks δημιούργησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμπνέοντας μας για το πως να φορέσουμε τον διαχρονικό συνδυασμό χρωμάτων σε βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα και στις δυο εμφανίσεις της η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει top και φούστα. Στο πρώτο σύνολο επέλεξε να φορέσει ένα λευκό αμάνικο top και να το συνδυάσει με leather φούστα σε midi μήκος ενώ στο δεύτερο look της επέλεξε μια φούστα σε midi μήκος και πουά μοτίβο την οποία συνδύασε με top με cut outs σε μαύρο χρώμα.

Τα black&white looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Περισσότερα black&white looks για να πάρεις έμπνευση για τις βραδινές σου εξόδους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ