Follow us

Τα κλασικά flat παπούτσια που οι fashionistas στο Λονδίνο και το Παρίσι αναζητούν κάθε χειμώνα

Τα παπούτσια που θα σου χαρίσουν ένα κομψό και άνετο σύνολο

Τα κλασικά flat παπούτσια που οι fashionistas στο Λονδίνο και το Παρίσι αναζητούν κάθε χειμώνα Splash News / Ideal Images

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει τόσο από τα street style looks όσο και από τον εαυτό μας πως δίνουμε προτεραιότητα στην άνεση μας, κάτι που αντανακλάται έντονα στην γκαρνταρόμπα μας όπως και στα είδη παπουτσιών που επιλέγουμε. Ειδικά τα παπούτσια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πόσο άνετες θα είμαστε και πόσο θα αισθανόμαστε ο εαυτός μας λόγω της ευελιξίας κινήσεων που θα μας προσφέρεται. Όλη αυτή η άνεση προέρχεται και από το πως αισθανόμαστε όπως και συμβαδίζει με αυτά τα οποία προτείνει ο κόσμος της μόδας.

Πέρα από τα άνετα sneakers, τα οποία μπορεί να είναι τα πρώτα που θα μας έρθουν στο μυαλό ως ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια, οι fashionistas εδώ και αρκετές σεζόν έχουν ήδη επιλέξει το ζευγάρι το οποίο συνοδεύει τις άνετες εμφανίσεις και κομψές εμφανίσεις τους, ο λόγος για τα loafers. Τόσο οι Γαλλίδες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να συνδυάζουν την άνεση με το αψεγάδιαστο στιλ επιλέγουν ένα stylish ζευγάρι loafers όσο και οι γυναίκες στο Λονδίνο όπου η καθημερινότητα τους επιβάλλει την άνεση λόγω του γρήγορων ρυθμών της πόλης.


Τα loafers θεωρούνται αναμφίβολα μία επένδυση στη συλλογή σου καθώς μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου όπως και να τα επιλέξεις τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σου.


Οι επιλογές που διατίθενται στην αγορά είναι ικανές να καλύψουν όλα τα είδη στιλ όπως και γούστα. Chunky loafers ή μοκασίνια, με χοντρή ή λεπτότερη σόλα, λουστρινένια, δερμάτινα ή με δερματίνη, η ποικιλία είναι μεγάλη τόσο στις γραμμές και τα υλικά όσο και στα χρώματα για να μπορείς να τα εντάξεις με άνεση και φινέτσα στα outfits σου.

Loafers για τα χειμερινά looks σου

Δερμάτινα μοκασίνια Guess, Answear

Moccasins, Envie Shoes

Högl Loafers STACY Black, Idil

Loafers Creator, Tsakiris Mallas

DKNY Bretny, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ