Follow us

Η Νάντια Ράπτη προσφέρει το style inspo που χρειάζεσαι | 5 looks που μπορείς να αντιγράψεις

Ανανέωσε το προσωπικό στιλ σου με τους συνδυασμούς που προτείνει η Νάντια Ράπτη.

Νάντια Ράπτη instagram

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας για πολλούς λόγους. Εκτός από έναν τρόπο επικοινωνίας όμως, μας προσφέρουν όση έμπνευση χρειαζόμαστε. Εάν ανήκεις μάλιστα στην κατηγορία των fashionistas είναι σίγουρο πως με ένα scroll down στα προφίλ των γυναικών που θαυμάζεις για το στιλ τους, θα γεμίσεις με ιδέες για looks που μπορείς να αντιγράψεις στην καθημερινότητά σου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το προφίλ της Νάντιας Ράπτη στο Ιnstagram.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας μερικά clicks, ξεχωρίσαμε πολλά looks που είναι τέλεια για την τρέχουσα σεζόν και αξίζει να αποθηκεύσεις για τις ημέρες που χρειάζεσαι περισσότερη στιλιστική έμπνευση. Ποια είναι όμως τα κομμάτια που έχει επιλέξει να προσθέσει στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας; Οι mini φούστες και τα pussy bow πουκάμισα, τα λευκά cargo παντελόνια και τα καρό παλτό, τα καρό co-ords που αποτελούνται από σακάκι και midi φούστα, τα λευκά sneakers και τα loafers με τετράγωνο τακούνι, τα τζιν παντελόνια, αλλά και τα μαύρα σακάκια.

Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι και εσύ fan του στιλ της και θέλεις να υποδεχτείς τη νέα σεζόν με ανανεωμένο στιλ, παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε looks που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

Στιλιστική έμπνευση από τη Νάντια Ράπτη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ