Follow us

Λένα Δροσάκη | Οι μπότες της είναι αυτές που θα φορέσουμε περισσότερο φέτος

Οι μπότες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ενημερωμένο look

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη | Οι μπότες της είναι αυτές που θα φορέσουμε περισσότερο φέτος Instagram

Εάν μας ρωτούσαν ποιο χειμερινό ζευγάρι παπούτσια μας έρχεται πρώτο στο μυαλό, μάλλον οι περισσότερες από εμάς θα λέγαμε τις stylish και πολύ κολακευτικές μπότες. Οι μπότες είναι από τα ζευγάρια παπούτσια που προτιμάμε αρκετά συχνά τόσο στις φθινοπωρινές όσο και στις χειμερινές εμφανίσεις μας καθώς προσθέτουν έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας ή κάποιες φορές το διαμορφώνουν απόλυτα.

Η γκάμα επιλογών που μας προσφέρεται σε μπότες είναι αρκετά μεγάλη και είναι ικανές να εξυπηρετήσουν όλα τα είδη στιλ όπως και τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν σε διάφορες περιστάσεις. Οι μπότες διαφέρουν τόσο στο μήκος τους όσο και στην γραμμή και το σχέδιο που μπορεί να διακοσμείται, το χρώμα, το ύφος όπως και το ύψος και το πάχος του τακουνιού τους. Για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24, οι επικρατέστερες μπότες στα ενημερωμένα και μοντέρνα street style looks είναι οι cowboy boots.

Παρόλο που οι μπότες που έχουν διαχρονική γραμμή τόσο σε flat εκδοχή όσο και σε ψηλοτάκουνη, μπορούν να φορεθούν τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορούμε να φορέσουμε και τις cowboy boots.

Ένα look που μας ενέπνευσε για το πως να συνδυάσουμε τις cowboy boots της γκαρνταρόμπας μας μας έδωσε η Λένα Δροσάκη σε προσφατη δημόσια εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Λένα Δροσάκη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο πουκάμισο και να το συνδυάσει με μαύρο skinny παντελόνι. Το look της ολοκλήρωσε με σακάκι σε καμηλό απόχρωση και cowboy boots επίσης σε καμηλό απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της

Λένα Δροσάκη | Οι μπότες της είναι αυτές που θα φορέσουμε περισσότερο φέτος

Πούρο καστόρι μπότες, Tsakiris Mallas

Δερμάτινη μπότα cowboy, Zara

Cowboos, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ