Follow us

Η Δούκισσα Νομικού με το τζιν παντελόνι που θα φορέσουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν

Το denim παντελόνι που είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις

Η Δούκισσα Νομικού με το τζιν παντελόνι που θα φορέσουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν Instagram

Κάθε χρόνο όπως και κάθε εποχή, τα τζιν παντελόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας όπως και των εμφανίσεων μας. Και ενώ σίγουρα οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε ποια γραμμή τζιν είναι αυτή που μας ταιριάζει, τόσο στο στιλ όσο και στον σωματότυπο μας, διαρκώς προστίθενται κι άλλες γραμμές στα denim παντελόνια μεγαλώνοντας έτσι την γκάμα επιλογών μας κατά πολύ.

Για τη φετινή σεζόν θα μπορούσαμε να πούμε πως αρκετές γραμμές τζιν παντελονιού είναι δημοφιλείς. Skinny παντελόνια, mom fit, tailored, καμπάνα και wide leg, όλα είναι γραμμές denim παντελονιού όπου όποια και να επιλέξουμε θα έχουμε δημιουργήσει ένα ενημερωμένο σύνολο. Μια όμως από τις πιο stylish και επίκαιρες επιλογές που έχουμε να φορέσουμε από τα 90s είναι ένα cargo denim παντελόνι.

Τα cargo επανεμφανίστηκαν δυναμικά τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 και τα είδαμε να πρωταγωνιστούν σε κάθε είδος ρουχισμού όπως βερμούδες, σορτς, φούστες, φορέματα, jackets και φυσικά παντελόνια. Επιλέγοντας ένα denim cargo παντελόνι δημιουργείς ένα άνετο και απόλυτα ενημερωμένο look συνδυάζοντας τις τάσεις του cargo με την τάση των denim, και οι δύο με πρωταγωνιστικό ρόλο στα trends αλλά και τα fashion items της σεζόν, γι’αυτο και παρατηρούμε τόσο στα fashion brands ποικιλία από cargo παντελόνια όσο και στα street style looks των αγαπημένων μας fashionistas.

Ένα από τα αγαπημένα μας fashion it girls, η Δούκισσα Νομικού, επέλεξε να φορέσει ένα cargo denim παντελόνι με έναν απόλυτα κομψό και επίκαιρο τρόπο. Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού επέλεξε ένα denim cargo παντελόνι σε σκούρα γκρι απόχρωση το οποίο συνδύασε με μαύρο αμάνικο top, καμηλό blazer και τσαντάκι χειρός.

Δες την εμφάνισή της


Denim cargo trousers, H&M

Τζιν μεσαία μέση cargo, Zara

Τζιν παντελόνι skater cargo, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ