Follow us

Το key item του χειμώνα στο οποίο βασιζόμαστε κάθε χρόνο

10 stylish fashion items για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου

Το key item του χειμώνα στο οποίο βασιζόμαστε κάθε χρόνο Splash News / Ideal Images

Κάποιες από εμάς έχουμε νοσταλγήσει λίγο τα "πρώτα κρύα” του χειμώνα, ή και του φθινοπώρου, καθώς η θερμοκρασία που επικρατεί κυρίως θυμίζει άνοιξη και κάποιες φορές καλοκαίρι. Κατά τις βραδινές ώρες όμως είναι αρκετές οι περιστάσεις στις οποίες μπορούμε να φορέσουμε κάποια από τα φθινοπωρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Το σίγουρο είναι ότι αυτόν τον καιρό μπορούμε να τον δούμε από μία θετική σκοπιά όπως και το ότι κάποια στιγμή η θερμοκρασία θα υποχωρήσει. Πέρα από πολλά μικρά και μεγάλα που μπορεί να μας αρέσουν στον χειμώνα, αρκετά είναι και τα κομμάτια της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας τα οποία ανυπομονούμε να φορέσουμε και πρώτα και καλύτερα τα αγαπημένα μας πουλόβερ. Σε αυτό μπορεί να οφείλεται η επιθυμία μας για cozy και άνετα ρούχα, και ένα πλεκτό πουλόβερ είναι αναμφίβολα η πρώτη go to επιλογή μας για ένα χειμερινό cozy σύνολο αλλά και feeling.

Διαβάστε Επίσης

Σίγουρα πολλές θα συμφωνήσουν πως τα πουλόβερ είναι τα ρούχα τα οποία προτιμάμε συχνότερα στις εμφανίσεις που κάνουμε τον χειμώνα και όχι απλά επειδή είναι ο ευκολότερος τρόπος να δημιουργήσουμε ένα χειμερινό outfit. Είτε βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε και απλά φορέσουμε ένα πουλόβερ με ένα τζιν, είτε για μία casual βραδινή μας έξοδο όπου θα φορέσουμε ένα άνετο πουλόβερ συνδυασμένο με μία maxi φούστα και μπότες, είτε για ένα άνετο κομψό look με leggings και ένα oversize πουλόβερ. Το πλεκτό πουλόβερ είναι αυτό που κάνει το σύνολο μας να "δένει” ενώ πάντα μας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ανεπιτήδευτα κομψό look.

Η γκάμα επιλογών στα fashion brands είναι μεγάλη και καλύπτει κάθε γούστο όπως και κάθε ανάγκη για κάθε περίσταση. Oversize πλεκτά πουλόβερ, στενά πλεκτά ζιβάγκο, oversize turtleneck, πλεκτά πουλόβερ με preppy λεπτομέρειες, η ποικιλία είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητα πάντα αξίζει να επενδύσεις σε ένα ακόμη πουλόβερ για τη συλλογή σου το οποίο ταιριάζει στο στιλ σου.

Τα πουλόβερ που ξεχωρίσαμε

Πουλόβερ πλεκτό ζιβάγκο, Benetton

Βαμβακερό λογότυπο με λαιμόκοψη, Calvin Klein

Πουλόβερ με πλέξη ζακάρ, H&M

Μπλούζα ζιβάγκο ζακάρ, Sisley

Samsoe Aline Πουλόβερ με V – Λαιμόκοψη, Anna Riska

Πουλόβερ με φερμουάρ μάλλινο, Zara

Πλεκτό με V ντεκολτέ, Pink Woman

Πλεκτή μπλούζα με τσέπη, Helmi

Μπλούζα πλεκτή ριγέ Black, ALE

Oversized πλεκτό πουλόβερ, Regalinas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ