Follow us

Οι midi φούστες που θα φοράς με όλα τα κομμάτια της συλλογής σου φέτος τον χειμώνα

Οι φούστες που θα αναβαθμίσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις

Οι midi φούστες που θα φοράς με όλα τα κομμάτια της συλλογής σου φέτος τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Οι φούστες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας όποια εποχή κι αν διανύουμε και ανεξάρτητα από τις επικρατούσες τάσεις. Οι θηλυκές και άνετες φούστες αναμφίβολα είναι από τις πρώτες μας επιλογές λόγω της άνεσης και της πρακτικότητας που μας προσφέρουν, πάραυτα, κάθε εποχή με ένα προσεγμένο styling combo και τη σωστή φούστα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα θηλυκό και ανάλογο της εποχής σύνολο.

Για την εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα οι επιλογές στις φούστες αλλάζουν καθώς επιλέγουμε κυρίως μήκη τα οποία είναι maxi ή midi ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα όπως και στο ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένη η φούστα μας. Υφάσματα τα οποία είναι πιο "βαριά” και οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι οι go to επιλογές μας για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Σκουρόχρωμες αποχρώσεις είναι φυσικά αυτές που πάντα θα ταιριάζουν με τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή σεζόν ενώ υφάσματα όπως το τζιν, η δερματίνη και το δέρμα είναι αυτά που μας υπόσχονται μια ενημερωμένη και επίκαιρη εμφάνιση. Έχοντας αυτά κατά νου μπορούμε να φορέσουμε με ευκολία μια φούστα σε midi μήκος αρκεί το σύνολο μας να συμβαδίζει με αρμονικά με την εποχή.

Μπορεί να μην μας είναι τόσο εύκολο να απαριθμήσουμε τα είδη φούστας τα οποία είναι απολύτως κατάλληλα για τον χειμώνα, όμως εάν τα βάλουμε κάτω, είναι αρκετά για να μας πείσουν να εντάξουμε το θηλυκό αυτό κομμάτι και στις χειμερινές μας εμφανίσεις. Για τον χειμώνα οι επιλογές μας είναι αρκετές και διαφορετικές μεταξύ τους όσον αφορά την ποικιλία που μας προσφέρουν τα fashion brands.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις τις midi φούστες τις οποίες διαλέξαμε και ταιριάζουν με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Editor's pick

Γκρι midi φούστα, Massimo Dutti

Midi φούστα κάπα με ζώνη, Zara

Μίντι φούστα σατέν, Mango

Τζιν φούστα, H&M

Ζέρσεϊ μίντι κλος φούστα, Marks & Spencer

Midi φούστα σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Ριγέ Μίντι Φούστα, Anna Riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ