Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το αγαπημένο της κοστούμι με το πιο θηλυκό πουκάμισο της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Το πουκάμισο που έδωσε το twist στην κλασική εμφάνιση της

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το αγαπημένο της κοστούμι με το πιο θηλυκό πουκάμισο της γυναικείας γκαρνταρόμπας Instagram

Όλες μας έχουμε κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως τα αγαπημένα μας. Συνήθως αυτά τα κομμάτια πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως το να μπορούμε να τα φορέσουμε με διαφορετικούς συνδυασμούς σε διάφορες περιστάσεις, να ταιριάζουν στον σωματότυπο και το στιλ μας όπως και να αισθανόμαστε άνετα φορώντας τα. Ένα κοστούμι πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις και έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία αναζητάμε στα αγαπημένα fashion items της γκαρνταρόμπας μας.

Το all time classic κοστούμι μπορούμε να το βρούμε τόσο σε διαφορετικές γραμμές όπως και χρώματα, χαρακτηριστικά τα οποία επίσης αντιστοιχούν τόσο στο στιλ μας όσο και στο τι μας ταιριάζει καλύτερα.

Ένα κοστούμι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά styling combos, με το κάθε ένα από αυτά να μας χαρίζει ένα διαφορετικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα παρόλο που φοράμε το ίδιο co – ord. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με tops, bodies, bralettes, λεπτής ύφανσης πλεκτό, πουκάμισο όπως και T-shirt. Ανάλογα με το top όπως και με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσουμε πρόκειται να διαμορφώσουμε αντίστοιχα και το look μας.

Ένα πολύ ιδιαίτερο look δημιούργησε η Τόνια Σωτηροπούλου συνδυάζοντας ένα αγαπημένο της κοστούμι με ένα πολύ ξεχωριστό πουκάμισο. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου σε δημόσια εμφάνιση της στη Θεσσαλονίκη προτίμησε ένα κοστούμι σε ιδιαίτερη πράσινη απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα floral bow tie πουκάμισο σε γαλάζιους και πράσινους τόνους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots μαύρου χρώματος.

Σε παλαιότερη εμφάνιση της, η ηθοποιός είχε επιλέξει για ακόμη μία φορά το κομψό κοστούμι σε loose γραμμή συνδυάζοντας το με ένα μαύρο body top και loafers μαύρου χρώματος.

Δες τις εμφανίσεις της

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το αγαπημένο της κοστούμι με το πιο θηλυκό πουκάμισο της γυναικείας γκαρνταρόμπας
Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας

Τα bow tie πουκάμισα για να υιοθετήσεις το θηλυκό και ιδιαίτερο look της

Πουκάμισο σατινέ με φιόγκο, Zara

Πουκάμισο με φιόγκο στον λαιμό, H&M

Πουκάμισο με ημιδιαφάνεια και δέσιμο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ