Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη φούστα από τη Massimo Dutti που θέλει στη συλλογή της κάθε fashionista

Η φούστα της που αναβαθμίζει κάθε χειμερινό look

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο το αγαπημένο χρώμα των fashion lovers Instagram

Οι φετινές τάσεις της σεζόν έχουμε καταλάβει πως κατά κύριο λόγο έχουν κοινό παρονομαστή την πολυτέλεια. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας έχει αλλάξει την οπτική μας απέναντι σε fashion items, γραμμές και χρώματα όχι μόνο στον τρόπο που επιλέγουμε τα ρούχα μας αλλά τα αξεσουάρ μας, τα κοσμήματα μας όπως και το μακιγιάζ μας. Η quiet luxury τάση ξεκίνησε προτείνοντας μας να προτιμάμε τα minimal chic fashion items της γκαρνταρόμπας μας και της αγοράς, ενώ όσο συνεχίζει να επικρατεί παρατηρούμε και την εξέλιξη της.

Η εξέλιξη της επικρατούσας κυρίαρχης τάσης βλέπουμε να προτάσσει στο προσκήνιο color trends, όπως όλες τις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ περισσότερο από άλλες οι οποίες εξίσου ξεχωρίζουν, όπως οι αποχρώσεις του γκρι και του λευκού. Παρά την ποικιλία στους τόνους που αποπνέουν το επιθυμητό quiet luxury trend, οι αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του καμηλό, όπου όλες ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα, έχουν επικρατήσει.

Το καμηλό συγκεκριμένα είναι μία απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα όποιο και εάν είναι το στιλ της, χαρίζοντας της ένα διαχρονικό look και φινέτσα. Επίσης είναι μία απόχρωση που όποιο και εάν είναι το skin tone σου πρόκειται να σε κολακεύει όπως όποιο χρώμα κι αν έχουν τα μαλλιά σου. Απόδειξη σε αυτό είναι αναμφίβολα όλα τα looks των fashion it girls που έχουν προτιμήσει την καμηλό απόχρωση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συχνά επιλέγει minimal κομμάτια και looks στις εμφανίσεις της, σε πρόσφατο επεισόδιο του RoukZouk επέλεξε να εντάξει το καμηλό χρώμα στο σύνολο της με μία πολύ κομψή φούστα από τη Massimo Dutti. Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει μία midi φούστα σε καμηλό απόχρωση την οποία συνδύασε με καμηλό V neck πουλόβερ λεπτής ύφανσης. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με statement πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Η φούστα από τη Massimo Dutti

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τη φούστα από τη Massimo Dutti που θέλει στη συλλογή της κάθε fashionista
Midi φούστα με τσέπες, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ