Follow us

5 chic τρόποι για να φορέσεις το μπορντό σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά θα σε εμπνεύσει να φορέσεις περισσότερο μπορντό.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Το προφίλ της Βάσιας Κωσταρά στο Instagram μπορεί να γεμίσει με fashion έμπνευση κάθε γυναίκα που θέλει να ανακαλύψει έξυπνους τρόπους για να υιοθετήσεις τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Η σχεδιάστρια είναι ιδιαιτέρως γνωστή για το προσωπικό στιλ της και αυτή τη φορά μας δείχνει τους πιο σύγχρονους τρόπους για να φορέσουμε το μπορντό.

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί το κόκκινο να θεωρείται ως η απόλυτη χρωματική τάση της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο η πιο dark εκδοχή του, δηλαδή το μπορντό αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα. Συνεπώς αξίζει την προσοχή σου. Η εν λόγω απόχρωση έχει πάρει το όνομά της από την ομώνυμη γαλλική πόλη και το διάσημο κρασί Bordeaux.

Ποιοι είναι όμως οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις το μπορντό; Η Βάσια Κωσταρά έχει προσθέσει αρκετά την εν λόγω απόχρωση στη νέα συλλογή της για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, δημιουργώντας κοστούμια, μακριά δερμάτινα πανωφόρια και πουκάμισα σε μπορντό απόχρωση. Αγαπά να δημιουργεί μονοχρωματικά σύνολα με το εν λόγω χρώμα, αλλά και tote to tone συνδυασμούς. Σε περίπτωση που θέλεις να φορέσεις το μπορντό αλλά με έναν πιο safe τρόπο, προτίμησε να συνδυάσεις ένα σακάκι σε αυτό τον τόνο με το αγαπημένο σου τζιν.

Τα looks της Βάσιας Κωσταρά που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ