Follow us

Το lip gloss με υαλουρονικό οξύ που λατρεύει η Βάσια Κωσταρά μεγαλώνει (φυσικά) τον όγκο των χειλιών

Το lip plumper που προσφέρει μέχρι και 6 ώρες συνεχόμενης ενυδάτωσης στα χείλη - plus, το genius makeup tip της σχεδιάστριας.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχεις το εφέ των juicy lips - μερικοί από αυτούς δεν περιλαμβάνουν καν επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό. Με λίγα λόγια, αν θες να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη, μπορείς να το πετύχεις ανώδυνα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Το "lip filler" hack για πιο σαρκώδη χείλη που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ

Η Βάσια Κωσταρά το γνωρίζει και μας το απέδειξε πρόσφατα, σε ένα GRWM video στο Instagram. Η σχεδιάστρια βάφτηκε on camera και μάς έδειξε ποιο είναι το αγαπημένο της lip plumper με υαλουρονικό οξύ που κάνει τα χείλη της να δείχνουν πιο σαρκώδη στο λεπτό, με ένα μόλις πέρασμα - πράγμα που διαπιστώσαμε κι εμείς παρακολουθώντας το γρήγορο βιντεάκι της.

Πρόκειται για το L'Absolu Rouge Plumper της Lancôme, που χάρη στα θερμά και ψυχρά ενεργά συστατικά του, χαρίζει στα χείλη μια αίσθηση ενισχυμένου φυσικού όγκου. Έχει απαλό ροζ - διάφανο χρώμα, για να αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη ενώ είναι εύκολο στην εφαρμογή, και παρέχει 6 ώρες ενυδάτωσης χάρη στο υαλουρονικό οξύ με το οποίο είναι εμπλουτισμένο.

Makeup tip: Η Βάσια Κωσταρά μάς έδειξε έναν πανέξυπνο τρόπο με τον οποίο δημιουργεί, στην ουσία, μια "δική της" απόχρωση στα χείλη, το δροσερό strawberry. Πρώτα σχεδίασε το περίγραμμα με ένα κατακόκκινο μολύβι χειλιών, πέρασε ταμποναριστά ένα κόκκινο ματ liquid lipstick στα χείλη και έπειτα ολοκλήρωσε με το ροζ lip plumper, που άφησε ένα glossy, σχεδόν διάφανο ροζ τελείωμα που, συνδυασμένο με το κόκκινο χρώμα που είχε προηγηθεί, έδωσε το fresh χρώμα του αγαπημένου μας φρούτου.

Το αγαπημένο lip oil της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περιέχει υαλουρονικό οξύ για φυσικό όγκο στα χείλη

Δες το βίντεο:

Το lip plumper:

Το lip gloss με υαλουρονικό οξύ που λατρεύει η Βάσια Κωσταρά μεγαλώνει (φυσικά) τον όγκο των χειλιών

Δες εδώ περισσότερα lip plumpers με υαλουρονικό οξύ για θεϊκά, σαρκώδη χείλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ