Follow us

Η Taylor Swift κράτησε την τέλεια mini bag για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ

Το street style looks της διάσημης τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη.

Η Taylor Swift κράτησε την τέλεια mini bag για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ Splash News / Ideal Images

Η Taylor Swift απαθανατίστηκε πριν λίγο καιρό σε πρωινή της έξοδο στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα total outfit που συνδύαζε το κλασικό preppy με το street style. Η τραγουδίστρια επέλεξε την hot τάση της σεζόν "No pants look", στην οποία τη θέση του παντελονιού παίρνουν μικροσκοπικά σορτς, και φόρεσε μία oversized Stella McCarthney μπλούζα με εμβληματικό λογότυπο στο στήθος, σαν να φορούσε φόρεμα. Η λεπτομέρεια στα αξεσουάρ, και συγκεκριμένα το εκρού Polo Ralph Lauren jockey καπέλο, είναι αυτή που δίνει την αίσθηση του casual style.

Η Taylor Swift κράτησε την τέλεια mini bag για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ

Το αξεσουάρ, όμως, που τελειοποίησε το look της Swift ήταν μία καφέ mini δερμάτινη τσάντα, την οποία είχε περάσει στον ώμο της. Ειδικότερα, ο λόγος γίνεται για την T Timeless Micro Bag από τον οίκο Tod's που είναι κατασκευασμένη από δέρμα, ενώ παράλληλα διαθέτει μεταλλικό αξεσουάρ με διακριτό το T Timeless logo. Πρόκειται για ένα ευέλικτο αξεσουάρ που συνδυάζει τη σύγχρονη διάθεση και την άνεση, καθώς ο εναλλασσόμενος ιμάντας μπορεί να διαφοροποιήσει το fashion αποτέλεσμα.

Η T Timeless Micro Bag της Tod's είναι η ιδανική τσάντα για να κρατήσεις από το πρωί ως το βράδυ και έρχεται σε διαχρονικές αποχρώσεις (μαύρη, καφέ, χακί), που αποπνέουν εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και της εξασφαλίζουν την ευελιξία να ταιριάζει με όλα τα χρώματα στα looks σου.

T Timeless Micro Bag TOD'S

Μπορείς να βρεις την T Timeless Micro Bag και όλα τα είδη Tod's στην boutique Tod's (Πανεπιστημίου 4, Αθήνα, και online στο σάιτ kalogirou.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ