Follow us

Ο chic τρόπος για να φορέσεις το animal print σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το must have φόρεμα της σεζόν.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Τα animal prints αποπνέουν δυναμισμό, θηλυκότητα και διαχρονική κομψότητα, αφού μετρούν δεκαετίες πορείας στον κόσμο της μόδας. Ανά διαστήματα έρχονται και φεύγουν από την επικαιρότητα, πάντα όμως η επιστροφή τους είναι άκρως εντυπωσιακή. Τα τελευταία χρόνια που έχει συμβεί το εν λόγω coma back, τα animal prints μάς στέλνουν το μήνυμα πως ήρθαν για να μείνουν στη γκαρνταρόμπα μας. Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσουμε ποιος είναι ο chic τρόπος για να τα προσθέσουμε στο προσωπικό στιλ μας. Ακριβώς αυτή την έμπνευση μάς προσέφερε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δημιουργήσει ένα πολύ stylish ημερολόγιο μόδας, αφού στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύει σχεδόν όλα τα looks που φορά στην εκπομπή του Star "Shopping Star", την οποία και παρουσιάζει. Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα πολύ κομψό look, στο οποίο φορά ένα midi φόρεμα σε snake skin μοτίβο. Τόνισε τη μέση της με μία λεπτή μαύρη δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες από suade δέρμα.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που αναρωτιέσαι πως μπορείς να προσθέσεις τα animal prints στο ντύσιμό σου, ένα φόρεμα όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι μία έξυπνη επένδυση. Τα φορέματα είναι αρκετά πρακτικά και ευκολοφόρετα, ενώ αρκεί να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μπότες για να δημιουργήσεις ένα κομψό αποτέλεσμα.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ