Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κοριτσίστικο ταγιέρ | Το έξυπνο styling tip που ακολούθησε

Το girly look της Δανάης Μπάρκα.

danai_barka Instagram @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις πιο κομψές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αφού συχνά μας προσφέρει στιλιστική έμπνευση τόσο με τα looks που φορά στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" όσο και με εκείνα που ανεβάζει στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους σχεδόν 350 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία mirror selfie στην οποία φαίνεται να φορά ένα πολύ girly look. Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει ένα ταγιέρ που αποτελείται από σακάκι και mini φούστα, σε pied de poule μοτίβο στις αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Η παρουσιάστρια συνδύασε το twin set της με μία μαύρη μπλούζα, μαύρο οπάκ καλσόν και επίσης μαύρα δερμάτινα loafers του οίκου Prada. Συμπλήρωσε το casual chic σύνολό της με μία επίσης μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Διαβάστε Επίσης

Από την εν λόγω εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα, αξίζει να κρατήσεις δύο στιλιστικές συμβουλές. Αρχικά, τα twin set ή ταγιέρ όπως αυτό που φόρεσε η παρουσιάστρια είναι ιδανική επιλογή για την καθημερινότητα. Ο βασικότερος λόγος είναι πως δεν χρειάζεται να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling, ενώ το αποτέλεσμα είναι πάντα αρκετά εντυπωσιακό.

Η δεύτερη στιλιστική συμβουλή είναι πως εάν θέλεις να φορέσεις ένα έντονο μοτίβο ή χρώμα χωρίς να κάνεις κάποιο στιλιστικό ατόπημα, ο καλύτερος τρόπος είναι να το συνδυάσεις με μία basic απόχρωση όπως το μαύρο ή το λευκό. Κάπως έτσι, το look σου θα είσαι σίγουρα επιτυχημένο

Το look της Δανάης Μπάρκα

danai_barka

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ