Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου στην πρεμιέρα της εκπομπή "Πάμε Δανάη"

Το total red της Δανάης Μπάρκα είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι.

pamedanai Instagram @pamedanai

Μετά τις πρεμιέρες που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 11/09, σήμερα επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες η Δανάη Μπάρκα με την παρέα της στην πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη". Για αυτή την πρώτη εκπομπή της, η παρουσιάστρια επέλεξε να δημιουργήσει μία κομψή εμφάνιση, φορώντας ένα μονοχρωματικό σύνολο στην αγαπημένη της απόχρωση, η οποία τυχαίνει να είναι το απόλυτο color trend του φθινοπώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε το κόκκινο για το look της πρεμιέρας της, συνδυάζοντας ένα mini σατινέ off shoulder φόρεμα με strappy κόκκινες γόβες που αναδεικνύουν τα πόδια. Η παρουσιάστρια μάλιστα τρέφει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις αποχρώσεις του κόκκινου, επιλέγει να το φορά σε κάθε πρεμιέρα της, αλλά και εποχή του χρόνου.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος μάλιστα, το κόκκινο και οι διάφοροι τόνοι του είναι το απόλυτο color trend. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, οι οίκοι Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada πρόσθεσαν στις συλλογές τους πανωφόρια, φορέματα, τσάντες, παπούτσια, πουκάμισα και κοστούμια σε κόκκινο χρώμα, πείθοντας μας να υιοθετήσουμε την εν λόγω τάση.

Το look της Δανάης Μπάρκα στην πρεμιέρα

Όλες οι φορές που έχει φορέσει κόκκινο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ