Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα με το cozy μπουφάν που θα φορέσεις όσο κρύο κι αν έχει

Το μπουφάν της Χριστίνας Μπόμπα είναι ιδανικό για τον χειμώνα.

Instagram @chrismpo Instagram @chrismpo

Εάν υπάρχει ένα κομμάτι που ανυπομονούμε να φορέσουμε την περίοδο του χειμώνα, αυτό είναι σίγουρα το μπουφάν μας. Είναι εκείνο το πανωφόρι που ταιριάζει με κάθε casual look που δημιουργούμε στην καθημερινότητά μας και έχει την ικανότητα να μας προστατεύει από τη χαμηλή θερμοκρασία της εποχής. Μπορεί ο χειμώνας να άργησε κάπως φέτος, ωστόσο το κρύο είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας και συνεπώς αξίζει να κάνεις μία νέα προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα φόρεσε το ιδανικό μπουφάν για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η content creator και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα μαύρο τοπ με μαύρο ψηλόμεσο flare παντελόνι και μαύρα δερμάτινα μποτάκια. Ολοκλήρωσε το casual chic σύνολό της με ένα puffer μπουφάν σε χακί απόχρωση από τη νέα συλλογή της Funky Buddha.

Ένα ζεστό puffer μπουφάν σε ουδέτερη απόχρωση όπως αυτό της Χριστίνας Μπόμπα είναι ιδανική επιλογή για την πιο κρύα εποχή του χρόνου, δηλαδή τον χειμώνα. Συνδυάζεται τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα, συνεπώς μπορείς να το φορέσεις με κάθε look. Είναι πρακτικό και κομψό, ενώ η ζώνη πρόκειται να τονίσει τη μέση και τη σιλουέτα σου.

Το casual look της Χριστίνας Μπόμπα

Instagram @chrismpo
chrismpo

Get the Look

Relaxed fit puffer μπουφάν Funky Buddha

Relaxed fit puffer μπουφάν Funky Buddha

Relaxed fit puffer μπουφάν Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ