Follow us

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου φόρεσε με τον πιο cozy χειμερινό τρόπο το λευκό χρώμα

Το cozy look της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου που θέλουμε να υιοθετήσουμε

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου φόρεσε με τον πιο cozy χειμερινό τρόπο το λευκό χρώμα Instagram

Πολλές είναι οι αποχρώσεις που προτιμάμε κατά τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες του χρόνου και οι περισσότερες είναι ουδέτερες και γήινες. Αναμφίβολα οι σκουρόχρωμοι τόνοι του κάθε χρώματος είναι αυτοί που πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις τόσο επειδή ταιριάζουν περισσότερο στο mood του καιρού όσο και στη λευκότερη, από το καλοκαίρι, επιδερμίδα μας. Πάραυτα οι αποχρώσεις του μπεζ όπως και το λευκό χρώμα είναι διαχρονικοί τόνοι της χρωματικής παλέτας οι οποίοι με το σωστό styling μπορούν να φορεθούν με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια κάθε εποχή.

Το λευκό χρώμα συγκεκριμένα παρόλο που στο μυαλό μας μπορεί να είναι ταυτισμένο με τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα μπορεί να ενταχθεί αρμονικά στα σύνολα μας αρκεί να επιλέξουμε το κατάλληλο item, αυτό που ταιριάζει στην εποχή όπως και στο στιλ μας. Το λευκό χρώμα μπορεί να ενταχθεί στην εμφάνιση μας φορώντας κασκόλ, πουλόβερ, παπούτσια, αξεσουάρ ή και πανωφόρια συνδυάζοντας τα με πιο σκούρες ή με γήινες αποχρώσεις για να δημιουργήσουμε ένα pal αποτέλεσμα.

Η fashion influencer Χρυσιάννα Ανδριοπούλου ή αλλιώς Shoprano, επέλεξε έναν πολύ κομψό τρόπο για να δημιουργήσει ένα χειμερινό σύνολο έχοντας ως πρωταγωνιστή το λευκό χρώμα. Συγκεκριμένα, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα πουλόβερ ζιβάγκο σε λευκό χρώμα το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι σε μπλε χρώμα και ίσια γραμμή και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με λευκό maxi παλτό και loafers σε γκρι χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Τα παλτό για να υιοθετήσεις το cozy λευκό look

Παλτό από μαλλί Malteco, Zara

Παλτό γούνα μίντι, Mango

Σταυρωτό παλτό, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ