Follow us

Τα καλσόν που θα μεταμορφώσουν κάθε σύνολο σου σε festive look

Τα καλσόν που θα αναβαθμίσουν κάθε look σου με φούστα, φόρεμα ή χειμερινό σορτς

Τα καλσόν που θα μεταμορφώσουν κάθε σύνολο σου σε festive look Splash News / Ideal Images

Όσο οι κρύες ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα πληθαίνουν κι' όσο αναζητάμε όλο και περισσότερα χειμερινά outfits, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι αποκλειστικά για εκείνες τις εποχές αποκτούν περισσότερο χώρο στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Πέρα από τα πουλόβερ, τα παντελόνια, τα σακάκια, τα παλτό, τα κασκόλ και τα ζιβάγκο και τα πολυαγαπημένα καλσόν είναι ένα απόλυτα χειμερινό item το οποίο όποτε το σκεφτόμαστε είμαστε σίγουρες ότι αναφερόμαστε στις cozy ημέρες του χειμώνα. Μπορεί τα παντελόνια να είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες ημέρες της καθημερινότητας μας όμως κάθε σεζόν επιθυμούμε να φοράμε τις φούστες και τα φορέματα της συλλογής μας έτσι ώστε να αισθανόμαστε θηλυκές και με extra στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας.

Για να φορέσουμε τα φορέματα και τις φούστες μας κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες είναι απαραίτητο να φορέσουμε ένα καλσόν το οποίο θα ταιριάζει. Η γκάμα επιλογών μας σε καλσόν είναι μεγάλη και καλύπτει κάθε γούστο. Η αλήθεια όμως είναι πως κατά τις γιορτινές ημέρες τα καλσόν που επιλέγουμε αλλάζουν λίγο ύφος και προτιμάμε εκείνα τα οποία μας χαρίζουν μία περισσότερο festive διάθεση και look.

Παρακάτω ανακαλύψαμε τα καλσόν τα οποία θα αναβαθμίσουν τις γιορτινές εμφανίσεις σου και πρόκειται να φορέσεις στο repeat σε special περιστάσεις και μετά τη γιορτινή περίοδο.

Τα καλσόν για τις πιο festive εμφανίσεις

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Διακοσμημένη Ρίγα Πίσω, Calzedonia

Διάφανο καλσόν 8 DEN με ανάγλυφα πουά, Oysho

Καλσόν από Τούλι με Χρυσούς Ρόμβους, Calzedonia

Καλσόν με Χρωματιστά Στρας Limited Edition, Tezenis

Καλσόν 40 ντενιέ με χρυσοκλωστή, H&M

Οπάκ καλσόν με διακοσμητικές λεπτομέρειες, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ