Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το Marks & Spencer παλτό που ταιριάζει σε γυναίκες όλων των ηλικιών

Το χειμερινό look της Σίσσυς Χρηστίδου.

sissychristidou Instagram @sissychristidou

Το στιλ των Ελληνίδων παρουσιαστριών μάς προσφέρει συχνά έμπνευση, ενώ πολλές φορές φορούν διαχρονικά κομμάτια από brands που αγαπάμε και επιλέγουμε εμείς. Ακριβώς αυτό συνέβη πρόσφατα και με μία ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία η παρουσιάστρια φαίνεται να φορά το διαχρονικό παλτό που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" στο Mega μοιράστηκε με τους followers της ένα χειμερινό look, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα μαύρο σατινέ φόρεμα με ασημί metallic γόβες. Έχει ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα καμηλό παλτό από τη νέα συλλογή της Marks and
Spencer
.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε την εν λόγω εμφάνιση είναι κυρίως το καμηλό παλτό, αφού είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Διαχρονικό και κομψό, το καμηλό παλτό ταιριάζει τόσο σε casual όσο και formal εμφανίσεις, αλλά και σε γυναίκες διαφορετικής ηλικίας, στιλ και lifestyle. Συνεπώς, πρόκειται να το προσθέσεις μία φορά στη συλλογή σου και θα το φοράς για πολλά χρόνια. Η νέα συλλογή της Marks and Spencer μάλιστα προσφέρει μεγάλη ποικιλία από καμηλό παλτό, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό σχέδιο ανάλογα με το στιλ και τον σωματότυπο σου.

Το look της Σίσσυς Χρηστίδου

Get the Item

Παλτό με μονή σειρά κουμπιών και προσαρμοσμένη εφαρμογή Marks & Spencer

Μακρύ κρουαζέ παλτό με ζώνη από 100% μαλλί Marks & Spencer

Μάλλινο παλτό με χαλαρή εφαρμογή και ζώνη Marks & Spencer

Παλτό Boyfriend από 100% μαλλί Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ