Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα cargo παντελόνι με τον πιο κομψό τρόπο

Το casual chic look της Ζέτας Μακρυπούλια που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα cargo παντελόνι με τον πιο κομψό τρόπο Instagram

Αρκετές από τις τάσεις τις οποίες είδαμε να πρωταγωνιστούν κατά την ανοιξιάτικη και τη θερινή περίοδο, παρατηρούμε πως συνεχίζουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φθινοπωρινή όπως και στη χειμερινή εποχή. Ένα από τα trends που φορέθηκαν πολύ τη σεζόν που μας πέρασε και πρόκειται να συνεχίσουμε είναι τα κομμάτια από τα 90s που πλέον πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας. Η συγκεκριμένη τάση έχει επαναφέρει ανάμεσα σε άλλα και τα cargo κομμάτια. Το καλοκαίρι μπορούσαμε να βρούμε ποικιλία επιλογών σε cargo κομμάτια, όπως παντελόνια σε διαφορετικά υφάσματα, φούστες, φορέματα, σορτς, ολόσωμες φόρμες όπως και πανωφόρια.

Για τη χειμερινή σεζόν το ιδανικότερο cargo item που μπορούμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας είναι αναμφίβολα ένα cargo παντελόνι. Τα άνετα cargo παντελόνια, προσφέρουν ευελιξία κινήσεων όπως και έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας ενώ υπάρχει ποικιλία επιλογών στην αγορά για να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας.

Παρά τον casual χαρακτήρα τους, με το σωστό styling, ένα cargo παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσουμε ένα πολύ κομψό σύνολο που μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε αρκετές περιστάσεις. Ένα casual chic look που μας έδωσε έμπνευση για το πως να φορέσουμε κομψά το cargo παντελόνι μας, φόρεσε σε πρόσφατο επεισόδιο του RoukZouk η Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα cargo παντελόνι σε γκρι ανοιχτόχρωμη απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό top και γιλέκο σε γκρι ανοιχτόχρωμη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Σατέν παντελόνι cargo, H&M

Ρυθμιζόμενο παντελόνι straight cargo, Bershka

Cargo παντελόνι, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ