Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Το χρώμα στις μπότες της δεν προτιμάται συχνά κι όμως μας έπεισε να το δοκιμάσουμε κι εμείς

Το σύνολο που επέλεξε για να συνδυάσει τις μπότες που δεν βλέπουμε να προτιμώνται συχνά

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Μπορεί κάποιες χρονιές διαχρονικά items να επανέρχονται δυναμικά, δίνοντας μας έτσι την επιλογή να δοκιμάσουμε κι άλλες εκδοχές τους, λίγο πιο τολμηρές. Με αυτό τον τρόπο πειραματιζόμαστε και ταυτόχρονα ανανεώνουμε το στιλ μας αλλά και την οπτική μας σχετικά με τα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των επιλογών μας. Οι μπότες θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας και σύμμαχος μας τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Τη φετινή σεζόν παρατηρούμε πως οι μπότες θεωρούνται must στις ενημερωμένες εμφανίσεις με τις high knee όπως και τις over the knee μπότες να πρωταγωνιστούν στα looks των fashion it girls.

Μπορεί η quiet luxury τάση να μας προτρέπει να επιλέγουμε τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, όμως ειδικά στα παπούτσια, με την στιλιστική ευκολία να παίζει μεγάλο ρόλο, επιλέγουμε κυρίως το μαύρο, το καφέ ή το γκρι σκούρο χρώμα. Αναμφίβολα μπορούμε να επιλέξουμε και άλλες αποχρώσεις στα παπούτσια μας, άλλωστε η τάση του έντονου κόκκινου όπως και των metallics είναι επίσης κυρίαρχα trends που μπορούμε εύκολα να εντάξουμε στα σύνολα μας επιλέγοντας ένα ζευγάρι παπούτσια που θα δώσουν αυτή την hot πινελιά στο look μας.

Ένα χρώμα που δύσκολα προτιμάται στα υποδήματα μας είναι το λευκό. Το λευκό μπορεί ορισμένες φορές να μας δυσκολεύει στιλιστικά να το εντάξουμε στο σύνολο μας λόγω της έντονης αντίθεσης του παρόλο που είναι ένα απόλυτα διαχρονικό και κομψό χρώμα. Πέρα από τα λευκά sneakers, τα οποία είναι η συνηθέστερη επιλογή μας σε λευκά παπούτσια, ένα ζευγάρι λευκές μπότες μπορούν επίσης να μας προσφέρουν το ίδιο "καθαρό” και φρέσκο αποτέλεσμα σε μία απόλυτα χειμερινή εκδοχή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία λατρεύει τη μόδα όπως και της αρέσει να δοκιμάζει bold επιλογές εντάσσοντας τες αρμονικά στις εμφανίσεις της, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι λευκές μπότες με ένα πολύ stylish σύνολο, αποδεικνύοντας πως ακόμη και τα πιο "δύσκολα” κομμάτια, με το σωστό styling μπορούν μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο και stylish look. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι λευκές μπότες και να τις συνδυάσει με μία maxi φούστα σε μαύρο χρώμα και μαύρο top μαρινιέρα με λευκές ρίγες.

Δες την εμφάνισή της

Κατερίνα Καινούργιου | Το χρώμα στις μπότες της δεν προτιμάται συχνά κι όμως μας έπεισε να το δοκιμάσουμε κι εμείς

Οι λευκές μπότες για να υιοθετήσεις το look

Krystal μπότα μέχρι το γόνατο, Haralas

Square toe boots, Envie Shoes

Λευκές κροκό δερμάτινες μπότες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ