Follow us

Κέισι Μίζιου | Η τσάντα που θέλουμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας για τις day to night εμφανίσεις μας

Η κομψή τσάντα που επέλεξε το μοντέλο και μπορείς να κρατήσεις πρωί και βράδυ

Κείσι Μίζιου Carpisa Instagram

Η εποχή των γιορτών είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσουμε τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα και οι λόγοι είναι αρκετοί. Ας ξεκινήσουμε με το ότι είναι ο πρώτος επίσημος μήνας του χειμώνα και για οποιαδήποτε, έλλειψη, ανάγκη ή επιθυμία για την γκαρνταρόμπα μας είναι η ιδανική εποχή για να την καλύψουμε. Το γιορτινό κλίμα παντού τριγύρω μας, όπως και στα αγαπημένα μας fashion brands, τα οποία μας προσφέρουν ποικιλία επιλογών για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας πριν υποδεχτούμε τις γιορτές και τον νέο χρόνο, είναι ένας ακόμα λόγο.

Από τα βασικότερα items που επιλέγει μία γυναίκα για να ανανεώσει τις εμφανίσεις της, είναι αναμφίβολα μία τσάντα. Και ενώ μπορεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι περισσότερες γυναίκες να δίνουν βάση στις τσάντες που πρόκειται να κρατήσουν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μεγάλη σημασία έχουν και οι τσάντες που μπορούμε να κρατήσουμε και μετά τις γιορτές και μπορούν να συνδυαστούν με όλα μας τα σύνολα στις day to night εμφανίσεις μας.

Την ιδανική τσάντα για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου στις φετινές γιορτές επέλεξε η Κέισι Μίζιου σε πρόσφατη εμφάνιση της. Η τσάντα Hermione από την εορταστική συλλογή της Carpisa είναι medium size handbag με αποσπώμενο λουρί για να μπορείς να τη φοράς και ως cross body.

Η Κέισι Μίζιου επέλεξε να κρατήσει τη γκρι απόχρωση, ενώ το σχέδιο κυκλοφορεί σε άλλες τρεις αποχρώσεις. Το μοντέλο συνδύασε την κομψή τσάντα με ένα statement sequin look φούξιας απόχρωσης αποδεικνύοντας πως η συγκεκριμένη τσάντα μπορεί να είναι ιδανική τόσο για τις πρωινές σου εμφανίσεις όσο και για τις βραδινές.

Η Κέισι Μίζιου με την Hermione bag από την Carpisa

Κέισι Μίζιου | Η τσάντα που θέλουμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας για τις day to night εμφανίσεις μας


Η τσάντα από την Carpisa

Hand bag Hermione, Carpisa
Hand bag Hermione, Carpisa


Ανακάλυψε τη νέα συλλογή της Carpisa για να διαλέξεις ποια τσάντα ταιριάζει σε εσένα αλλά και για να κάνεις δώρο στις φίλες σου. Η Holidays collection είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa και στο www.carpisa.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ