Follow us

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε τις τέλειες γόβες για τα glam looks των γιορτών

Οι γόβες της Δούκισσας Νομικού πρόκειται να κλέψουν τις εντυπώσεις στα festive looks σου.

dutchesss_ Instagram @dutchesss_

Ως shoe lovers, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η κατάλληλη επιλογή των παπουτσιών είναι μεγάλης σημασίας. Μπορεί να αναβαθμίσει ή να υποβαθμίσει το outfit μας. Η περίοδος των γιορτών που διανύουμε είναι πλούσια από διάφορα καλέσματα σε parties και ρεβεγιόν, για τα οποία χρειάζεται να δημιουργήσουμε κομψά glam looks, επιλέγοντας φυσικά το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών. Πρόσφατα μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα glam look, στο οποίο ξεχωρίσαμε τα party shoes της.

Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια δημιούργησε ένα άκρως γιορτινό outfit, φορώντας ένα μαύρο mini φόρεμα με μικρά στρας με μαύρο σακάκι και μαύρες glittery γόβες από τη festive συλλογή της Envie Shoes.

Από την εν λόγω εμφάνιση, ξεχωρίσαμε τις glittery γόβες της Δούκισσας Νομικού, οι οποίες είναι τέλειες για την περίοδο των γιορτών. Είτε αποφασίσεις να φορέσεις ένα λευκό ή μαύρο κοστούμι είτε το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γόβες όπως αυτές από την Envie Shoes είναι ιδανική πρόταση.

Το glam look της Δούκισσας Νομικού

Get the Item

Γόβες Envie Shoes

Γόβες Envie Shoes

Γόβες Envie Shoes

Γόβες Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ