Follow us

Το καλσόν της Chiara Ferragni θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα εορταστικό σύνολο με μεγάλη ευκολία

Το καλσόν που θα μεταμορφώσει κάθε look σου σε festive

Chiara Ferragni Instagram

Πέρα από τα πουλόβερ, τα παντελόνια, τα σακάκια, τα παλτό, τα κασκόλ και τα ζιβάγκο και τα πολυαγαπημένα καλσόν είναι ένα απόλυτα χειμερινό item το οποίο όποτε το σκεφτόμαστε είμαστε σίγουρες ότι αναφερόμαστε στις cozy ημέρες του χειμώνα. Μπορεί τα παντελόνια να είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες ημέρες της καθημερινότητας μας όμως κάθε σεζόν επιθυμούμε να φοράμε τις φούστες και τα φορέματα της συλλογής μας έτσι ώστε να αισθανόμαστε θηλυκές και με extra στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας.

Η ποικιλία επιλογών που διατίθενται στα αγαπημένα μας καλσόν είναι μεγάλη και καλύπτει κάθε γούστο και στιλ. Η αλήθεια όμως είναι πως κατά τις γιορτινές ημέρες τα καλσόν που επιλέγουμε αλλάζουν λίγο ύφος και προτιμάμε εκείνα τα οποία μας χαρίζουν μία περισσότερο festive διάθεση και look. Ειδικά στο ρεβεγιόν πρόκειται να προτιμήσουμε φορέματα και φούστες και ένα glam καλσόν θα δώσει extra στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας όποιο χρώμα ή γραμμή κι αν έχει το look μας.

Μία χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της Chiara Ferragni αποδεικνύει πως τα party festive καλσόν είναι αυτά που χρειαζόμαστε για μία εορταστική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η influencer επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο καλσόν με στρας από την νέα συλλογή της Calzedonia και να το συνδυάσει με ένα mini leather φόρεμα και ένα κόκκινο μακρυμάνικο top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της


Τα καλσόν από την Calzedonia για festive looks

Καλσόν από Τούλι με Ρίγα Πίσω και Πολύχρωμα Στρας, Calzedonia

Οπάκ Καλσόν με Πέρλες, Calzedonia

Οπάκ Καλσόν με Πολύχρωμες Πέτρες, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ