Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βάσια Κωσταρά προτείνουν το styling tip που κολακεύει κάθε σιλουέτα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησαν το styling trick που γνωρίζουν οι καλά ενημερωμένες fashionistas.

kostara papageorgiou Instagram @vassia_kostara @ilianapapageorgiou

Ο κόσμος της μόδας δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Εκτός από τις νέες τάσεις που παρουσιάζονται στις πασαρέλες, αλλά και τα micro trends που πρωταγωνιστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάντα θα υπάρχει ένα νέο styling hack που θα μας βοηθήσει αφενός να εξελίξουμε το στιλ μας και αφετέρου να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας. Ακριβώς μία τέτοια στιλιστική συμβουλή ακολούθησαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βάσια Κωσταρά.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησαν την τάση των χρωματιστών καλσόν, επιλέγοντας ένα σε κόκκινο χρώμα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το συνδύασε με ένα μάλλινο σακάκι και πουλόβερ ζιβάγκο, ενώ η Βάσια Κωσταρά το φόρεσε μέσα από το κοστούμι της. Τα κόκκινα καλσόν άλλωστε βρίσκονται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας, αφού κυριάρχησαν στις συλλογές των David Koma, Ahluwalia & Coperni, Dundas, Nina Ricci, Gucci και Victoria Beckham.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε τα looks τους όμως είναι επειδή ακολούθησαν μία στιλιστική συμβουλή που κολακεύει κάθε σιλουέτα. Συνδύασαν δηλαδή το καλσόν τους με παπούτσια ακριβώς στο ίδιο χρώμα, δηλαδή το κόκκινο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, ενώ η Βάσια Κωσταρά ένα ζευγάρι κόκκινα wedges. Ο συνδυασμός του καλσόν με τα παπούτσια που έχουν ακριβώς το ίδιο κόκκινο χρώμα, κολακεύει πολύ τα πόδια, αλλά και εν γένει τη σιλουέτα, δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ