Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το παντελόνι της από τη Zara είναι μία από τις πιο ενημερωμένες και άνετες επιλογές τον φετινό χειμώνα

Το επίκαιρο και άνετο παντελόνι που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη χειμερινή εμφάνιση της

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το παντελόνι της από τη Zara είναι μία από τις πιο ενημερωμένες και άνετες επιλογές τον φετινό χειμώνα Instagram

Ένα από τα trends που έκαναν ηχηρό comeback στις τάσεις της μόδας τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 ήταν αναμφίβολα το cargo trend το οποίο είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάθε είδος fashion item. Φυσικά το βρήκαμε σε παντελόνια και βερμούδες αλλά και σε φορέματα, φούστες, γιλέκα, jackets, τσάντες αλλά και παπούτσια. Το cargo έγινε η απόλυτη εναλλακτική τάση του καλοκαιριού με τις ενημερωμένες fashionistas να το προτιμούν τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές τους εξόδους με κάθε πιθανό συνδυασμό.

Για τη χειμερινή σεζόν που διανύουμε το ιδανικότερο cargo item που μπορούμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας είναι αναμφίβολα ένα cargo παντελόνι. Τα άνετα και πολύ χαρακτηριστικά, cargo παντελόνια, προσφέρουν ευελιξία κινήσεων όπως και έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας ενώ υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών στην αγορά για να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας.

Μπορείς να βρεις ένα cargo παντελόνι σε πολλές και διαφορετικές γραμμές, όπως skinny, wide leg, καμπάνα κ.α., και σε διαφορετικά υφάσματα όπως σατέν, denim αλλά και οποιοδήποτε άλλο ταιριάζει στο γούστο σου. Μεγάλη γκάμα μπορείς να βρεις επίσης και σε χρώματα για να υιοθετήσεις την τάση και να την προσαρμόσεις στο γούστο σου και τις εμφανίσεις σου.

Ένα cargo παντελόνι φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα κομψό cargo παντελόνι με φερμουάρ σε μαύρο χρώμα από τη Zara. Το μαύρο παντελόνι της συνδύασε με λευκό cropped πουκάμισο και metallic ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Παντελόνι cargo με φερμουάρ, Zara

Παντελόνι cargo, Zara

Ίσιο παντελόνι cargo, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ