Follow us

Τα 3 blazers που θα πρωταγωνιστήσουν το 2024

Πώς να προτιμήσεις το 2024 το item που φοριέται πάντα και παντού

Τα 3 blazers που θα πρωταγωνιστήσουν το 2024 Splash News / Ideal Images

Εάν υπάρχει ένα fashion item το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει και να μεταμορφώσει ένα outfit, είναι το blazer. Το διαχρονικό "πασπαρτού” κομμάτι, ταιριάζει απόλυτα με κάθε item της συλλογής μας, μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα τζιν παντελόνι και ένα απλό T-shirt, με πουλόβερ ή με ένα sleek dress για ένα απογευματινό ή βραδινό event. Οι fashion insiders κατέχουν διαφορετικά και ξεχωριστά blazers για να δημιουργούν με αυτά looks κατάλληλα για κάθε περίσταση εναλλάσσοντας ταυτόχρονα το καθημερινό στιλ τους.

Εφόσον έχουμε επίσημα εισέλθει σε μία νέα χρονιά, τα κομμάτια τα οποία χρειαζόμαστε για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας είναι κυρίως key items, και τα blazers μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα must have της συλλογής μας. Τα blazers που ξεχωρίζουν το 2024 στις εμφανίσεις των fashion it girls που μας εμπνέουν, έχουν χαρακτηριστικές γραμμές, υφάσματα όπως και χρώματα.

Παρακάτω παραθέτουμε τα 3 επικρατέστερα blazers για το 2024 που ξεχωρίσαμε από τις εμφανίσεις των fashionistas

Oversized loose fit

Όσο περισσότερο oversized τόσο το καλύτερο. Αυτό φαίνεται να είναι το motto για τα blazers του 2024 το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα Scandinavian fashion it girls και το ανεπιτήδευτα loose chic και ταυτόχρονα άνετο στιλ τους. Η συγκεκριμένη γραμμή σακακιού μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά και πετυχημένα με φαρδιές παντελόνες ή τζιν για ένα απόλυτα relaxed outfit. Επίσης συνδυάζεται ιδανικά και με φούστες ή φορέματα προσδίδοντας έναν cool και θηλυκό αέρα στην εμφάνιση μας.



Pop of color blazer

Αναμφίβολα μπορούμε να βασιστούμε στο αγαπημένο μας μαύρο blazer για κάθε ώρα της ημέρας όπως και για κάθε περίσταση, όμως εφόσον συγκεκριμένα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν στις τάσεις της σεζόν γιατί να μην τα εκμεταλλευτούμε δίνοντας ένα color splash με ένα σακάκι σε έντονο κόκκινο, μπλε electric ή pastel χρώμα;


Leather blazer

Ένα blazer με leather όψη είναι χωρίς αμφιβολία η κομψή και sleek εκδοχή του αγαπημένου και διαχρονικού biker jacket. Με μία chic πινελιά και αρκετά προσεγμένο, ένα leather ή suede blazer αναβαθμίζει τα σύνολα μας με ευκολία και χωρίς στιλιστικό κόπο. Συνδύασε το με βάση το χρώμα του και όχι το ύφασμα από το οποίο έχει κατασκευαστεί και δημιούργησε ένα απόλυτα elevated look.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ