Follow us

5 φούστες που θα φορέσεις non stop τον χειμώνα του 2024

Οι φούστες που θα αναβαθμίσουν τις χειμερινές εμφανίσεις σου

5 φούστες που θα φορέσεις non stop τον χειμώνα του 2024 Splash News / Ideal Images

Μπορεί τα παντελόνια να είναι η πρώτη μας επιλογή κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω της άνεσης και της ζεστασιάς που μας προσφέρουν, είναι όμως αρκετές οι περιπτώσεις όπου επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ladylike look και το να φορέσουμε ένα φόρεμα ή μία φούστα είναι ένας από τους τρόπους που μπορούμε να το πετύχουμε.

Την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι, μπορεί να μοιάζει ευκολότερο να συνδυάσουμε μία φούστα με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια καθώς αυτό το οποίο έχουμε κυρίως να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top. Τον χειμώνα όμως οι επιλογές μας είναι αρκετά περισσότερες. Πουλόβερ διαφορετικής πλέξης όπως και διαφορετικών εφαρμογών, cardigans, ζιβάγκο, blazers και πουκάμισα όπως και tops να είναι κάποιες από τις επιλογές μας.

Και ενώ μπορεί αυτή η μεγάλη γκάμα επιλογών να είναι αυτή που μας μπερδεύει, η ίδια ποικιλία είναι αυτή που μπορεί να μας βοηθήσει να συνδυάσουμε μία φούστα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας έτσι διαφορετικά σύνολα. Φυσικά και η ίδια η ποικιλία στις φούστες κάθε είδους είναι ένας σύμμαχος μας στο styling. Maxi, midi ή mini, οι επιλογές μας είναι αρκετές όπως και σε χρώματα και υφάσματα για να επιλέξουμε εκείνη η οποία θα ολοκληρώσει τις χειμερινές εμφανίσεις μας.

Οι φούστες που επιλέξαμε για stylish χειμερινά looks

Σατέν ριχτή μάξι φούστα, Marks & Spencer

Πλεκτή midi φούστα, Zara

Mini φούστα, Sisley

Τζιν φούστα, H&M

Midi φούστα σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ