Follow us

Ο μοντέρνος τρόπος που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού να συνδυάσει ένα cozy πουλόβερ

Το styling combo που μπορεί να φορεθεί μέχρι και σε casual βραδινή έξοδο

Δούκισσα Νομικού Instagram

Την εποχή του χειμώνα χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα μας fashion items είναι τα ζεστά και πολύ άνετα πουλόβερ μας. Τα πουλόβερ της συλλογής μας φαίνεται να είναι η go to επιλογή μας τόσο στις καθημερινές εμφανίσεις καθώς μπορούμε να το συνδυάσουμε με ευκολία τόσο με denim παντελόνια, με φόρμες και κολάν όπως και με άνετες φούστες και πλεκτές παντελόνες. Πέρα όμως από τις πρωινές εμφανίσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με τα άνετα και cozy πουλόβερ μας, με το σωστό styling μπορούμε με ευκολία να τα προτιμήσουμε και σε κάποια casual βραδινή μας έξοδο.

Μπορεί τα πουλόβερ που σου έρχονται στο μυαλό για μία βραδινή έξοδο να είναι ίσως εκείνα που είναι σκουρόχρωμα ή λεπτής πλέξης, όμως το look της Δούκισσας Νομικού με ένα cozy πουλόβερ σε κόκκινο χρώμα αποδεικνύει πως το styling είναι αυτό που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο καθώς έτσι έχουμε τη δυνατότητα να φορέσουμε οποιοδήποτε item επιθυμούμε σε οποιαδήποτε περίσταση αρμόζει στο dress code της.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα turtleneck cozy πουλόβερ σε κόκκινο χρώμα το οποίο συνδύασε με μία από τις τάσεις της σεζόν, με ένα leather παντελόνι, δίνοντας έτσι μία formal και μοντέρνα νότα στο look της, ιδανική για να μπορέσει να υποστηρίξει μία βραδινή εμφάνιση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με pointy ψηλοτάκουνα μποτάκια σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Για να φορέσεις ένα πουλόβερ σε μία casual βραδινή εμφάνισή σου επίλεξε να το συνδυάσεις είτε με ένα leather παντελόνι, όπως η Δούκισσα Νομικού, ενώ εναλλακτικά μπορείς να το συνδυάσεις με μία leather φούστα, με μία πλισέ φούστα ή παντελόνα ή με μία παντελόνα. Ολοκλήρωσε το look σου με ψηλοτάκουνα μποτάκια ή με ένα ζευγάρι loafers ή μπαλαρίνες για ένα περισσότερο άνετο αποτέλεσμα.

Πουλόβερ με πλεξούδες και ζιβάγκο, Marks & Spencer

Πλεκτό πουλόβερ soft, Zara

Φαρδύ πουλόβερ ζιβάγκο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ