Follow us

5 +1 basic κομμάτια από τη Mango που η έκπτωση τους αγγίζει έως και το 50%

Τα fashion items που αξίζει να αποκτήσεις με έκπτωση

5 +1 basic κομμάτια από τη Mango που η έκπτωση τους αγγίζει έως και το 50% Splash News / Ideal Images

Κάθε χρόνο υπάρχουν στιγμές – ορόσημα μέσα στη χρονιά για τις οποίες ανυπομονούμε, για διαφορετικό λόγο την κάθε μία. Αφού έχει παρέλθει η περίοδος των Χριστουγέννων και έχουμε πλέον ξεπεράσει το hype των γιορτών, ξεκίνησε επίσημα η εκπτωτική περίοδος που τόσο περιμέναμε. Στις εκπτώσεις αυτής της περιόδου, και εφόσον βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αν όχι στην αρχή του, τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε είναι τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία θα μας εξυπηρετήσουν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις, είναι αναμφίβολο το ότι πρόκειται να είναι μία επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας όπως και να τα ευχαριστηθούμε.

Στα βασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας συγκαταλέγονται τα πανωφόρια μας, όπως τα παλτό και τα σακάκια, τα παπούτσια που επιλέγουμε στην καθημερινότητα μας, όπως ένα ζευγάρι μποτάκια, όπως και fashion items που θα αναβαθμίσουν τις καθημερινές χειμερινές μας εμφανίσεις. Πουλόβερ, denim κομμάτια όπως και οι κομψές τσάντες που επιλέγουμε να κρατήσουμε.

Την περίοδο των εκπτώσεων μπορεί να μπούμε σε πειρασμό να αποκτήσουμε πολλά "αχρείαστα” κομμάτια, ρούχα και αξεσουάρ δηλαδή που δεν χρειαζόμαστε στην παρούσα φάση που βρίσκεται η γκαρνταρόμπα μας. Αυτή είναι και η θεμελιώδης διαφορά με τα basic κομμάτια της συλλογής μας, το ότι οποτεδήποτε αποφασίσουμε να αποκτήσουμε και να προσθέσουμε ένα key item στην ντουλάπα μας, είναι σίγουρα μία επένδυση.

Εμείς ανακαλύψαμε 5 + 1 basic κομμάτια τα οποία θα βρεις σε έκπτωση έως και 50% στη Mango, έτσι ώστε να ανανεώσεις τη χειμερινή συλλογή σου. Πουλόβερ, μποτάκια που ταιριάζουν με όλα, παλτό επένδυση όπως και ένα κλασικό blazer είναι κάποια από αυτά που ξεχωρίσαμε για εσένα.

Τα εκπτωτικά κομμάτια από τη Mango

Παλτό μάλλινο διπλή σειρά κουμπιών, Mango

Πουλόβερ λεπτομέρειες βελονάκι, Mango

Ολόσωμη φόρμα τζιν μακριά, Mango

Δομημένο σακάκι με πέτα, Mango

Τσάντα δερμάτινη, Mango

Μποτάκι κάλτσα πλατφόρμα τρακτερωτό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ