Follow us

Το "υποτιμημένο" αξεσουάρ που θα χαρίσει στα looks σου μία νότα πολυτέλειας

Το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει εύκολα τα χειμερινά σου σύνολα

Το 'υποτιμημένο' αξεσουάρ που θα χαρίσει στα looks σου μία νότα πολυτέλειας Splash News / Ideal Images

Όταν ακούμε τη λέξη αξεσουάρ, το μυαλό των περισσότερων από εμάς πηγαίνει αμέσως στις τσάντες, τα παπούτσια αλλά και τα κοσμήματα με τα οποία ολοκληρώνουμε τα σύνολα μας και τους δίνουμε χαρακτήρα και extra στιλιστικούς πόντους. Πέρα όμως από αυτά τα βασικά αξεσουάρ, τα οποία φυσικά κι έχουν και πρακτική σημασία, υπάρχει ακόμη ένα key accessory το οποίο είναι αρκετά υποτιμημένο, ο λόγος για τις ζώνες.


Τις ζώνες οι περισσότερες από εμάς τις προσθέτουμε στο outfit μας κυρίως για πρακτικούς λόγους, καθώς τη χρησιμοποιούμε για να μην μας "πέφτει” κάποιο φαρδύ παντελόνι και να αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια φορώντας το ή για να δώσουμε διαφορετική γραμμή σε ένα slouchy φόρεμα. Η αλήθεια όμως είναι πως μία ζώνη προσθέτει μεγάλη αισθητική αξία στα σύνολα μας καθώς, παρά την απλότητα της, μπορεί να μεταμορφώσει και να αναβαθμίσει πολλά από τα looks μας ενώ μία statement ζώνη μπορεί να είναι αυτή η οποία θα είναι "υπεύθυνη” για τον stylish χαρακτήρα του outfit μας.


Διαβάστε Επίσης

Λόγω της αισθητικής όπως και πρακτικής τους αξίας, οι ζώνες είναι ένα αξεσουάρ στο οποίο αξίζει να επενδύσεις καθώς πρόκειται να σε εξυπηρετήσουν τόσο στα bold looks σου, όσο και στα minimal στα οποία θα χαρίσουν μία quiet luxury νότα αλλά θα βοηθήσουν και στο να φαίνεται το σύνολο σου περισσότερο προσεγμένο και on point. Μία ζώνη μπορείς να τη φορέσεις με παντελόνια, παντελόνες, φούστες όπως και φορέματα χαρίζοντας στιλιστικούς πόντους σε κάθε σου εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ