Follow us

Σοφία Καρβέλα | Πως συνδύασε με casual τρόπο ένα silky πουκάμισο

Ο κομψός casual τρόπος που επέλεξε η Σοφία Καρβέλα να συνδυάσει ένα silky πουκάμισο

Σοφία Καρβέλα | Πως συνδύασε με casual τρόπο ένα silk πουκάμισο Instagram

Είναι λίγα τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ως "πασπαρτού” στις εμφανίσεις μας και να μας χαρίζουν κομψότητα και ένα εγγυημένα διαχρονικό look για όποια περίσταση και εάν τα επιλέξουμε. Τα πουκάμισα της συλλογής μας είναι key items στα οποία στρεφόμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Το πουκάμισο είναι ένα κλασικό κομμάτι το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει οποιοδήποτε σύνολο μας όποια εποχή και αν διανύουμε.

Η μεγάλη γκάμα επιλογών σε διαφορετικά είδη πουκαμίσου μας προσφέρει επιλογές για styling combos για κάθε πιθανή περίσταση όπως και για διαφορετικά looks. Το ότι χρειαζόμαστε καθημερινά να αλλάζουμε τα looks μας για να δείχνουμε αλλά και για να αισθανόμαστε διαφορετικά μας προτρέπει στο να επιλέγουμε fashion items τα οποία μας προσφέρουν στιλιστική ευελιξία όπως και ευκολία προσαρμογής όποιο κι αν είναι το στιλ μας όπως και σε κάθε περίσταση.

Τα silky πουκάμισα είναι μία ξεχωριστή κατηγορία πουκαμίσου η οποία μας προσφέρει ένα touch of glam στο σύνολο μας όπως και μία ιδιαίτερη εμφάνιση. Μπορεί να σου μοιάζει στιλιστικά δύσκολο το να συνδυάσεις ένα silky πουκάμισο στην καθημερινότητα σου όμως το look της Σοφίας Καρβέλα αποδεικνύει πως μπορούμε να συνδυάσουμε όλων των ειδών τα fashion items, σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας αρκεί να επιλέξουμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο styling.

Η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να φορέσει ένα silky πουκάμισο σε κίτρινη απόχρωση το οποίο συνδύασε με στιλιστική επιτυχία με ένα straight leg denim παντελόνι.

Δες την εμφάνισή της


Τα silky πουκάμισα to get the look

Πουκάμισο σατινέ, Zara

Oversize σατέν πουκάμισο με γιακά σε μακριά γραμμή, Marks & Spencer

Μεταξωτό πουκάμισο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ