Follow us

Άργησες να ξυπνήσεις και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Αυτές οι συμβουλές μόδας θα σε σώσουν

Οι συμβουλές μόδας που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά -και γρήγορα.

street style Pixel Formula

Όπως συνηθίζουμε να λέμε, ο κόσμος της μόδας έχει πάντα τις κατάλληλες συμβουλές μόδας για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή να δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις με βάσει το στιλ μας. Στην προκειμένη περίπτωση, συγκεντρώσαμε τέσσερις εύκολες και πολύ χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά όταν έχεις αργήσει να ξυπνήσεις και έχεις ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο.

Διαβάστε Επίσης

-1 Αναβάθμισε το total black σύνολο

Όταν έχεις αργήσει και θέλεις να δημιουργήσεις γρήγορα ένα προσεγμένο σύνολο, το μαύρο είναι πάντα ιδανική επιλογή. Ωστόσο, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να αναβαθμίσεις το μονοχρωματικό σύνολό σου, προτείνουμε να προσθέσεις ένα καλσόν σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο. Αμέσως το look σου θα είναι πιο εντυπωσιακό χωρίς να χρεαστεί ωστόσο να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με το styling.

-2 Basic, αλλά κομψό

Ένας επίσης εύκολος τρόπος για να ντυθείς γρήγορα, αλλά κομψά είναι να συνδυάσεις δύο basic αποχρώσεις στο σύνολό σου. Για την περίοδο του χειμώνα, το γκρι με το μαύρο είναι το τέλειο combo.

-3 Η λάμψη κάνει τη διαφορά

Ακόμα κι αν φορέσεις απλώς το αγαπημένο σου τζιν ή ένα μαύρο φόρεμα, ακόμα κι αν έχεις αργήσει αρκετά, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια θα κάνει σίγουρα τη διαφορά.

-4 Ένα statement πανωφόρι αρκεί

Η περίοδος του χειμώνα είναι ιδανική για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με περισσότερα εντυπωσιακά πανωφόρια. Το θετικό με αυτά είναι πως αφενός σε προστατεύουν από τη χαμηλή θερμοκρασία και αφετέρου κάνουν πιο ιδιαίτερο το στιλ σου χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ. Η δική μας πρόταση είναι να επενδύσεις σε μία faux γούνα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ