Follow us

Το πανωφόρι που προτιμούν τα fashion it girls τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Το πανωφόρι που πρόκειται να σε κρατήσει ζεστή

Το πανωφόρι που προτιμούν τα fashion it girls τις κρύες ημέρες του χειμώνα Splash News / Ideal Images

Μπορεί τα παλτό να είναι η πιο κομψή και συνήθης επιλογή μας για να προστατευτούμε από το κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες όπως και το πανωφόρι το οποίο υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία στην γκαρνταρόμπα μας συγκριτικά με τα άλλα είδη, όμως όταν επιθυμούμε να είμαστε άνετες, ζεστές αλλά και stylish τότε η καταλληλότερη επιλογή μας είναι αναμφίβολα τα puffer jackets.


Από τον περσινό χειμώνα έχουμε παρατηρήσει το comeback των puffer jackets και όπως όλα δείχνουν εξακολουθούν να είναι μία από τις επικρατέστερες χειμερινές επιλογές μας έτσι ώστε να προστατευόμαστε από τη χαμηλή θερμοκρασία.


Πλέον το κρύο έχει επίσημα ξεκινήσει και είτε η καθημερινότητα μας απαιτεί να είμαστε έξω από τις πρωινές ώρες της ημέρας είτε από το απόγευμα και έπειτα, ένα ζεστό πανωφόρι είναι πάντα απαραίτητο και καλοδεχούμενο στις εμφανίσεις μας. Τα puffer μπουφάν δεν είναι μόνο μία cozy επιλογή αλλά και μία πολύ stylish επιλογή.

Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών του είναι πολλές οι fashionistas οι οποίες επιλέγουν ένα puffer jacket στις εμφανίσεις τους, δημιουργώντας έτσι casual chic looks καθώς τολμούν να το συνδυάσουν με τα περισσότερα κομμάτια της καθημερινότητας τους. Με φούστες, με τζιν παντελόνια, με κολάν και φόρμες, οι επιλογές είναι πολλές και έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάλογα με το στιλ και το γούστο σου.


Get the look

Άνετο σατέν φουσκωτό jacket, Tommy Hilfiger

Μπουφάν oversized με κουκούλα, Helmi

Κοντό καπιτονέ με εφέ δέρματος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ