Follow us

To chic styling combo της Χριστίνας Κοντοβά με ένα puffer που θέλουμε να υιοθετήσουμε

Πώς επέλεξε να φορέσει ένα puffer μπουφάν και να δημιουργήσει ένα κομψό σύνολο

Χριστίνα Κοντοβά | Το styling tip των fashionistas που υιοθέτησε για ένα εντυπωσιακό πρωινό look Instagram

Από τον περσινό χειμώνα έχουμε παρατηρήσει την επιστροφή στις τάσεις της μόδας των puffer jackets και όπως όλα δείχνουν εξακολουθούν να είναι μία από τις επικρατέστερες επιλογές μας κατά τους χειμερινούς μήνες έτσι ώστε να προστατευόμαστε από τη χαμηλή θερμοκρασία. Μπορεί τα παλτό να είναι η go to επιλογή μας για να προστατευτούμε από το κρύο την εποχή του χειμώνα όπως και το πανωφόρι το οποίο υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία στην γκαρνταρόμπα μας συγκριτικά με τα άλλα είδη, όμως όταν επιθυμούμε να είμαστε ζεστές, cozy αλλά και stylish τότε η επιλογή που θα μας ανταμείψει και είναι η πιο κατάλληλη είναι αναμφίβολα τα puffer μπουφάν.

Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών τους είναι αρκετές οι γυναίκες οι οποίες αγαπούν τη μόδα και επιλέγουν τα puffer jackets στις εμφανίσεις τους, δημιουργώντας casual chic outfits καθώς τα συνδυάζουν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους. Με φούστες, με τζιν παντελόνια, με κολάν και φόρμες, οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με το στιλ και το γούστο σου μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Φυσικά, η έμπνευση για να φορέσουμε οποιοδήποτε κομμάτι της συλλογής μας είναι πάντοτε καλοδεχούμενη και για τα καθημερινά μας looks όπου επιθυμούμε να είμαστε κομψές και ταυτόχρονα ζεστές και άνετες, μας χάρισε το fashion inspo που χρειαζόμασταν η Χριστίνα Κοντοβά σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά δημιούργησε ένα black & white look φορώντας ένα maxi puffer jacket μαύρου χρώματος το οποίο συνδύασε με κολάν σε μαύρο χρώμα και λευκό φούτερ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά και μαύρα sneakers και μαύρο σκουφάκι.

Δες την εμφάνισή της


Puffer jackets to get the look

Μπουφάν μακρύ με επένδυση, Sisley

Ελαφρύ Puffer Μπουφάν, Calvin Klein

Άνετο φουσκωτό μπουφάν, Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ