Follow us

Baby it's cold outside | 6 εύκολα outfits που θα σε κρατήσουν ζεστή και chic

Τα looks που χρειάζεσαι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Baby it's cold outside | Τα εύκολα outfits που θα σε κρατήσουν ζεστή και chic Splash News / Ideal Images

Τις κρύες ημέρες του χειμώνα οι περισσότερες γυναίκες, θα μπορούσαμε να πούμε, πως μπορούμε να διαχωρίσουμε τα looks μας σε δύο κατηγορίες. Η μία είναι αναμφίβολα εκείνες οι ημέρες όπου φοράμε όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα μπορούμε δημιουργώντας layering με τα πιο ζεστά και puffy items της γκαρνταρόμπας μας και η άλλη είναι εκείνη όπου αποφασίζουμε, αλλά και αντιλαμβανόμαστε, πως μπορούμε να προστατευτούμε από το κρύο και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την στιλιστική μας ταυτότητα.

Και ενώ ακόμη διανύουμε μήνες όπου η θερμοκρασία πρόκειται να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο, θα ήταν στιλιστικά έξυπνο, το να έχουμε στον νου μας κάποια chic matching combos τα οποία μπορούμε με ευκολία να δημιουργήσουμε τις ημέρες όπου το κρύο μας κάνει να θέλουμε να φορέσουμε το πάπλωμα μας ως πανωφόρι. Σίγουρα αυτό το οποίο είναι challenging σε ένα κομψό χειμερινό ντύσιμο είναι να καταφέρουμε να προστατευτούμε από το κρύο χωρίς να δημιουργήσουμε ένα bulky outfit, κάτι που θα μας εξυπηρετήσει στο να δείχνουμε κομψές και stylish.

Και ενώ αυτό μπορεί να θεωρήσεις ότι σε περιορίζει, η αλήθεια είναι ότι απλά χρειάζεσαι την σωστή πηγή έμπνευσης έτσι ώστε να ανακαλύψεις τα κατάλληλα, για την εποχή, outfits. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τις fashionistas των οποίων τα looks μας εμπνέουν για κομψές - και γεμάτες ζεστασιά - εμφανίσεις.

Τα chic cozy looks των fashionistas


Πλεκτό turtleneck + πλεκτή φούστα + μπότες


Πλεκτή ζακέτα + blazer + παλτό


Bulky/ ζεστό πανωφόρι + πουλόβερ + denim παντελόνι + μποτάκια


Maxi faux fur coat + ζεστή φόρμα + Ugg boots


Maxi παλτό + λεπτό πουλόβερ + μποτάκια + σκουφάκι


Κομψό παλτό + κασκόλ + ζεστές stylish κάλτσες + loafers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ