Follow us

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους

Το άνετο και stylish παντελόνι που επέλεξε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε δημόσια εμφάνιση της

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου NDP

Όποια εποχή κι αν διανύουμε, τα τζιν παντελόνια είναι πάντα η go to επιλογή μας για τις καθημερινές, και όχι μόνο, εμφανίσεις μας. Στις περισσότερες των περιστάσεων, ένα denim παντελόνι μπορεί να μας εξυπηρετήσει όποιο κι αν είναι το dress code τόσο λόγω της ποικιλίας επιλογών που διατίθενται σε γραμμές και χρώματα όσο και λόγω της μεγάλης γκάμας στιλιστικών συνδυασμών που μπορούμε να δημιουργήσουμε ανάλογα με την περίσταση.

Η αλήθεια είναι πως η αναζήτηση του ιδανικού τζιν παντελονιού είναι συνεχής καθώς παρατηρούμε πως οι τάσεις αλλάζουν διαρκώς στο denim παντελόνι. Όταν επιλέγουμε το fashion piece που είναι ιδανικό για εμάς, οι περισσότερες λαμβάνουμε υπόψιν μας τις τάσεις της εποχής όπως και την γραμμή που μας κολακεύει και ταιριάζει στον σωματότυπο μας.

Το τζιν παντελόνι που προτείνεται για το 2024 είναι εκείνο που είναι σε wide leg γραμμή. Η συγκεκριμένη γραμμή παντελονιού ειδικά εάν είναι και ψηλόμεση, κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους ενώ είναι μια από τις πιο stylish και άνετες επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε.

Το άνετο και stylish denim παντελόνι επέλεξε να φορέσει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέλεξε να φορέσει ένα wide leg denim παντελόνι σε μπλε σκούρα απόχρωση το οποίο συνδύασε με top σε μαύρο χρώμα και μαύρο blazer. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα μποτάκια και μαύρο τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους

Ψηλόμεσο τζιν wide leg, Zara

Τζιν παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι, Bershka

Wide High Jeans, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ