Follow us

5 blazers από την Η&Μ που μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση έως και 50%

Τα key pieces στα οποία αξίζει να επενδύσεις

5 blazers που αξίζει να αποκτήσεις την περίοδο των εκπτώσεων Splash News / Ideal Images

Είναι λίγα τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν τόσες διαφορετικές επιλογές matching combos όπως και αυτόματη αναβάθμιση του outfit μας με το που τα φορέσουμε. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι αναμφίβολα τα blazers. Τα αγαπημένα μας σακάκια, μπορούν να ολοκληρώσουν το σύνολο μας σε κάθε πιθανή περίσταση, όποιο κι αν είναι το dress code, δίνοντας ακριβώς την πινελιά που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να έχουμε δημιουργήσει ένα elegant look.

Ένα από τα χαρακτηριστικά των blazers είναι πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε κυριολεκτικά με κάθε fashion piece της γκαρνταρόμπας μας και να μας χαρίσουν ένα ολοκληρωμένο look το οποίο θα είναι απόλυτα stylish. Με παντελόνια και παντελόνες, με τζιν, με φορέματα, με φούστες, με φόρμες, πουλόβερ, φούτερ ή με κολάν. Με ό,τι και αν συνδυάσουμε ένα blazer είναι αναμφίβολο το ότι πρόκειται να κάνει το σύνολο μας να αναδειχθεί όπως και να το αναβαθμίσει.

Αλλάζοντας τα σακάκια μας στην καθημερινότητα μας μπορούμε να δημιουργήσουμε εντελώς διαφορετικά looks, ένας σύμμαχος στην γκαρνταρόμπα μας για οποιαδήποτε περίσταση και dress code ανεξάρτητα με το ποιο είναι το γούστο μας και το στιλ που μας εκφράζει.

Την περίοδο των εκπτώσεων αξίζει να στρεφόμαστε στα key pieces της γκαρνταρόμπας μας και τα blazers της συλλογής μας είναι αδιαμφισβήτητα μία επένδυση. Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις πέντε blazers που θα αναβαθμίσουν το χειμερινό σου στιλ και αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις.

Τα blazers που ξεχωρίσαμε

Σταυρωτό σακάκι, H&M

Σερζέ σακάκι που στενεύει στη μέση, H&M

Σταυρωτό σακάκι σε φαρδιά γραμμή, H&M

Cropped σακάκι, H&M

Σατέν σακάκι σε φαρδιά γραμμή, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ