Follow us

Τα 8 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με τζιν παντελόνι

Τα παπούτσια που μπορείς να συνδυάσεις με στιλιστική ευκολία με ένα τζιν παντελόνι

Τα 10 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με τζιν παντελόνι Splash News / Ideal Images

Αναμφίβολα όλες οι γυναίκες, όποιο κι αν είναι το στιλ μας, συμφωνούμε και αντιλαμβανόμαστε την ακαταμάχητη γοητεία και άνεση που μπορεί να μας προσφέρει ένα τζιν παντελόνι. Το ultimate staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σε κάθε στιλ ενώ το ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε αμέτρητα styling combos με αυτό όποια κι αν είναι η εποχή, η περίσταση όπως και η διάθεση μας είναι ένα από τα αμέτρητα πλεονεκτήματα του.

Όλη όμως αυτή η γκάμα επιλογών σε styling combos συνοδεύεται από μεγάλη ποικιλία στιλιστικών αποφάσεων που χρειάζεται να λάβουμε. Το σίγουρο είναι πως με οποιοδήποτε top κι αν συνδυάσουμε το denim παντελόνι μας, τα παπούτσια με τα οποία θα επιλέξουμε να ολοκληρώσουμε το look μας είναι αυτά τα οποία θα ορίσουν το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα όπως και το αν το outfit μας είναι πρωινό ή βραδινό.

Είτε φοράς slim fit, skinny, baggy, wide leg, mom jeans ή καμπάνα denim παντελόνι, υπάρχουν παπούτσια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα, αρκεί να επιλέξεις ποιο είναι εκείνο που αρμόζει στην εκάστοτε περίσταση.

Τα παπούτσια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τζιν παντελόνια

Ankle boots


Με pointy γόβες

Με loafers

Με μπότες

Με ballet flats

Με ψηλοτάκουνα μποτάκια

Με sneakers

Με birkenstock bostons

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ