Follow us

10 easy to copy σύνολα για να αντιγράψεις τον Φεβρουάριο

Μαζί με τέσσερις συμβουλές μόδας που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το στιλ σου.

fevrouarios Splash News / Ideal Image

Μπορεί κάθε νέα χρονιά που ξεκινά να είναι μία ευκαιρία για να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το ντύσιμό μας, ωστόσο η αρχή κάθε νέου μήνα μπορεί να θεωρηθεί ως τέλεια αφορμή για να δοκιμάσουμε τα στιλιστικά combos που ονειρευόμασταν τόσο καιρό. Έχουμε μόλις υποδεχτεί τον Φεβρουάριο λοιπόν, η θερμοκρασία είναι ιδιαιτέρως χαμηλή και εμείς έχουμε ως στόχο να ντυθούμε προσεγμένα, ώστε να προστατευτούμε από τη χαμηλή θερμοκρασία, ενώ παράλληλα νιώθουμε η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού μας.

Για να σε βοηθήσουμε να υποδεχτείς τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές μόδας, αλλά και δέκα συνδυασμούς που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις με κομμάτια που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου.

Διαβάστε Επίσης

Δημιούργησε τη δική σου "στολή"

Αυτή είναι μία από τις στιλιστικές συμβουλές που δίνουν οι fashion experts σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν το στιλ που τους ταιριάζει περισσότερο. Ως "στολή” χαρακτηρίζεται ένα combo που συνδυάζει άνεση με κομψότητα, είναι ιδανικό για την καθημερινότητα και κάνει τη γυναίκα που το φορά να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι ο συνδυασμός τζιν παντελόνι, πουκάμισο και blazer, midi φόρεμα με καμπαρντίνα ή κοστούμι σε loose γραμμή με πουκάμισο. Ανά καιρούς μπορείς να κάνεις μικρές παραλλαγές σε χρώματα και μοτίβα ώστε να ανανεώσεις τη δική σου "στολή”.

Πώς θα κάνεις έξυπνες αγορές

Κάθε γυναίκα έχει στη συλλογή της ρούχα που τα αγαπά πολύ και επιλέγει να τα αγοράζει ξανά και ξανά επειδή της ταιριάζουν και τη βολεύουν. Για να μην καταλήξεις όμως να έχεις μία ντουλάπα γεμάτη με τα ίδια ρούχα, μπορείς να κάνεις αντικατάσταση. Κάθε φορά δηλαδή που αγοράζεις κάποιο αγαπημένο σου κομμάτι επειδή το προηγούμενο ενδεχομένως να έχεις φθορές, αποχωρίσου το παλαιότερο. Με την πάροδο του χρόνου, θα καταφέρεις να αντικαταστήσεις τα παλαιότερα ρούχα σου με νέα χωρίς να κάνεις υπερβολές.

Διαβάστε Επίσης

Το trick που χρειάζεται να γνωρίζεις

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ποια ρούχα φοράς πιο συχνά και ποια όχι, ώστε να επενδύσεις κυρίως σε αυτά, οι κρεμάστρες της ντουλάπας σου θα είναι πολύτιμη βοήθεια. Κάθε φορά που φοράς κάποιο ρούχο και το επιστρέφεις στη ντουλάπα, τοποθέτησε την κρεμάστρα ανάποδα. Μέσα σε λίγο χρόνο θα μπορείς να παρατηρήσεις ποια είναι τα ρούχα που επιλέγεις πιο συχνά και ποια όχι, ώστε να κάνεις ένα πιο γρήγορο declutter.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις της τάσεις

Αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη στιλιστική συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις. Οι τάσεις της μόδας είναι απλώς προτάσεις, συνεπώς δεν είναι δεδομένο πως πρέπει να τις υιοθετήσεις όλες. Όσο εντυπωσιακές κι αν είναι οι τάσεις της μόδας, εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα τι σου ταιριάζει και τι όχι. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην επηρεάζεσαι σε μεγάλο βαθμό από τα trends και να μένεις πιστές στο δικό σου στιλ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα πρέπει να απορρίψετε τα trends. Ο στόχος είναι να επιλέξεις εκείνες που όντως σου αρέσουν και να τις συνδυάσεις με την προσωπική αισθητική σου.

Τα looks που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ