Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει πώς να φορέσεις ένα mini φόρεμα όταν κάνει τόσο κρύο

Πώς να φορέσεις ένα mini φόρεμα με αυτή τη θερμοκρασία

Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει πώς να φορέσεις ένα φόρεμα όταν κάνει τόσο κρύο Instagram

Τις ημέρες του χειμώνα όπου η θερμοκρασία πέφτει κατακόρυφα, οι περισσότερες από εμάς στρεφόμαστε στα πιο ζεστά και χουχουλιάρικα items της γκαρνταρόμπας μας έτσι ώστε να καταφέρουμε να προστατευτούμε από το κρύο και να κινηθούμε με όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση μπορούμε. Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας τείνουμε να παραμελούμε το στιλ που μας εκφράζει ή να προτιμάμε λιγότερο τα θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας επιλέγοντας συχνά περισσότερο casual και athleisure looks στα οποία μας είναι ευκολότερο να δημιουργήσουμε layering.

Τις κρύες ημέρες του χειμώνα, δύσκολα θα επιλέξουμε να φορέσουμε ένα από τα φορέματα της συλλογής μας, η αλήθεια όμως είναι πως με το σωστό styling, όπως και layering, μπορούμε να φορέσουμε μέχρι και ένα mini φόρεμα το οποίο θα μας προσφέρει τους στιλιστικούς πόντους που επιθυμούμε ενώ ταυτόχρονα θα μας χαρίζει ζεστασιά. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση για να φορέσουμε ένα φόρεμα και να μην κρυώνουμε, οποιουδήποτε μήκους, αυτή την εποχή είναι το να φοράμε καλσόν και ένα ζευγάρι παπούτσια το οποίο θα διατηρεί τα πέλματα μας ζεστά.

Πέρα από το bottom μέρος του συνόλου μας, σημαντικό είναι επίσης το να επιλέξουμε ένα ζεστό παλτό και από μέσα μία ζεστή πλεκτή ζακέτα ή ένα blazer. Τέλος, αυτό που πρόκειται να κάνει μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία του σώματος μας φορώντας ένα φόρεμα, είναι ένα πλεκτό κασκόλ το οποίο θα αγκαλιάζει όλο τον λαιμό μας αλλά θα μπορούμε να φορέσουμε και σαν εσάρπα εάν αισθανθούμε ότι το έχουμε ανάγκη.

Ένα χειμερινό look με ένα mini φόρεμα επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Χριστίνα Μπόμπα αποδεικνύοντας πως μπορούμε να διατηρήσουμε τη φινέτσα και το στιλ μας όποια κι αν είναι η θερμοκρασία. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα turtleneck mini φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρο blazer και μαύρο παλτό. Το look της ολοκλήρωσε με μπότες σε μαύρο χρώμα και μαύρο oversized κασκόλ.

Δες την εμφάνισή της


Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει πώς να φορέσεις ένα mini φόρεμα όταν κάνει τόσο κρύο

Πώς επιλέγουν να φορέσουν οι fashionistas mini φόρεμα ή φούστα αυτή την εποχή



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ