Follow us

Η Ναταλία Γερμανού φόρεσε με τον πιο cozy τρόπο το πιο άνετο και ζεστό πανωφόρι του χειμώνα

Ένα απόλυτα cozy look, ιδανικό για τις ημέρες της καθημερινότητας μας

Η Ναταλία Γερμανού φόρεσε με τον πιο cozy τρόπο το πιο άνετο και ζεστό πανωφόρι του χειμώνα Instagram

Όσο οι κρύες ημέρες του χειμώνα πληθαίνουν, αναζητάμε όλο και περισσότερα outfits τα οποία θα μας προσφέρουν άνεση, ζεστασιά αλλά και ευελιξία τις ημέρες που η θερμοκρασία απαιτεί από εμάς να προστατευτούμε από το κρύο και τις καιρικές συνθήκες. Ευτυχώς για εμάς μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε ταυτόχρονα ζεστές όπως και stylish, καθώς οι τάσεις της μόδας μας διευκολύνουν σε αυτό προτείνοντας μας εναλλακτικές επιλογές από αυτές που μέχρι στιγμής θεωρούσαμε ως κλασικές.

Τα puffer jackets είναι η επικρατέστερη επιλογή μας όσον αφορά το ζεστό και stylish ντύσιμο αυτό τον χειμώνα, με τις fashionistas να μας προτείνουν με τα looks τους να συνδυάσουμε την άνεση και την πρακτικότητα με το στιλ και τις τάσεις της μόδας. Το athleisure look συναντά τα everyday outfits και μπορούμε στις εμφανίσεις μας σε οποιαδήποτε περίσταση να προτιμήσουμε ένα ζεστό και άνετο puffer και να το συνδυάσουμε με οποιοδήποτε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας μάς κάνει να αισθανόμαστε άνετα αλλά και μας εκφράζει στιλιστικά.

Ένα απόλυτα cozy look, ιδανικό για τις ημέρες της καθημερινότητας μας όπου αναζητάμε την άνεση και τη ζεστασιά, δημιούργησε η Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη εμφάνιση της εμπνέοντας μας για stylish sport looks. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού επέλεξε ένα κοντό puffer jacket λευκού χρώματος το οποίο συνδύασε με φόρμα Adidas σε μπλε απόχρωση. To look της ολοκλήρωσε με λευκά chunky sneakers.

Δες την εμφάνισή της


Πώς επιλέγουν να φορέσουν τα puffer jackets τους τα fashion it girls



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ