Follow us

Υβόννη Μπόσνιακ | Φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο ένα puffer μπουφάν σε βραδινή έξοδο

Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Εδώ και λίγα χρόνια παρατηρούμε την τάση που υποστηρίζει ο κόσμος της μόδας προς την άνεση και την ευελιξία στις εμφανίσεις μας, κάτι που αντιληφθήκαμε με την επικράτηση των sneakers σε κάθε πιθανή περίσταση που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν, εξασφαλίζοντας μας παράλληλα ένα stylish look. Το athleisure look πρωταγωνιστεί πλέον στις εμφανίσεις μας, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να κινηθούμε με άνεση και στιλ σε κάθε event της καθημερινότητας μας, από τις πρωινές εμφανίσεις μας έως και τις βραδινές.

Για τη φετινή σεζόν, το athleisure item που παρατηρούμε να επικρατεί είναι αναμφίβολα το puffer jacket. Τα puffer μπουφάν είναι ταυτισμένα στο μυαλό μας με ζεστές, cozy εμφανίσεις όπου συνήθως προτιμώνται σε casual περιστάσεις, όταν η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά ή στις αποδράσεις μας εκτός πόλης. Με την κυριαρχία του puffer jacket στα πιο stylish looks των fashion it girls, μία νέα οπτική για τα puffer jackets ανοίχτηκε μπροστά μας δίνοντας μας τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τη ζεστασιά που μας προσφέρει το fluffy αυτό μπουφάν με stylish pieces.

Ακριβώς αυτή η στιλιστική ευελιξία είναι αυτή που μας επιτρέπει να προτιμήσουμε ένα puffer μπουφάν σε περιστάσεις που παλαιότερα δεν θα μας περνούσε από το μυαλό, όπως σε μία επίσημη περίσταση ή σε μία βραδινή μας έξοδο. Η πρόσφατη βραδινή εμφάνιση της Υβόννης Μπόσνιακ αποδεικνύει πως ένα puffer jacket μπορεί με το σωστό styling combo να φορεθεί κομψά σε κάθε περίσταση.

Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε να φορέσει ένα total black look το οποίο αποτελούταν από παντελόνι σε ίσια γραμμή, puffer μπουφάν το οποίο συνδύασε με ζώνη στη μέση για να κολακεύει τη σιλουέτα της. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρο τσαντάκι και μαύρες pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της

Υβόννη Μπόσνιακ | Φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο ένα puffer μπουφάν σε βραδινή έξοδο

Πώς επιλέγουν να φορέσουν ένα puffer μπουφάν οι fashionistas



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ