Follow us

5 αλλαγές που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις το ντύσιμό σου

Ποια κομμάτια κρατάς και ποια αποχωρίζεσαι για να ανανεώσεις το ντύσιμό σου;

allages_sto_stil Pixel Formula

Οι τάσεις της μόδας έχουν ως στόχο να μας βοηθήσουν να ανανεώσουμε και να εξελίξουμε το ντύσιμό μας, δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς. Κάπως έτσι, κάθε νέα σεζόν υπάρχουν διάφορα styling combos που προτείνουν οι fashion experts. Παράλληλα, απορρίπτουν κάποια items και τα αντικαθιστούν με άλλα. Ποιες είναι λοιπόν οι νέες fashion εμμονές τους;

Αντικατέστησε τα mules με Mary Janes

Το εν λόγω στιλ παπουτσιών συνδυάζεται τόσο με παντελόνια όπως το τζιν ή τα tailored όσο και με φορέματα ή φούστες κάθε μήκους. Ένα styling hack που ακολουθούν πιστά οι fashion experts μάλιστα είναι να συνδυάσουν τις Mary Janes με κάλτσες, δημιουργώντας ένα preppy αποτέλεσμα.

Αντικατέστησε το μαύρο παντελόνι με μαύρο δερμάτινο

Το δερμάτινο παντελόνι σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το καφέ έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με τα υφασμάτινα παντελόνια, ωστόσο έχει μία έξτρα ικανότητα. Αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαιτέρως. Τα δερμάτινα pants πρωταγωνιστούν στο street style της σεζόν και είναι η αγορά που αξίζει να κάνεις δίχως δεύτερη σκέψη.

Αντικατέστησε τα cropped τζιν με full length

Το τζιν παντελόνι έχει μία διαχρονικά σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα μας και όχι άδικα. Δεν φεύγει ποτέ από τη λίστα με τις τάσεις, αλλά συμβαδίζει μαζί τους. Φέτος, προτείνουμε να αφήσεις στη ντουλάπα τα cropped τζιν παντελόνια και να τα αντικαταστήσεις με μακριές γραμμές που είναι πιο σύγχρονες και κολακευτικές.

Αντικατέστησε τις εφαρμοστές γραμμές σε loose

Τα oversized ρούχα έχουν αναδειχθεί ως κορυφαία τάση στο street style, αφού μας κάνουν να αισθανόμαστε άνεση κάθε στιγμή της ημέρας. Ταυτόχρονα, αποπνέουν ένα πολύ σύγχρονο coolness.

Αντικατέστησε το δερμάτινο μπουφάν με bomber

Tο bomber jacket είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά πανωφόρια τόσο για το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα. Μονόχρωμο σε basic ή έντονες αποχρώσεις, σε μοτίβα όπως το καρό, σε oversized και μη γραμμές, σε διαφορετικά υφάσματα και υφές, ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ