Follow us

Από το γραφείο στη βραδινή έξοδο | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε με δύο τρόπους το ίδιο μαύρο φόρεμα

Η νέα εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο κέντρο της Αθήνας.

MissBloom TEAM
stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Υπάρχει μία ξεχωριστή κατηγορία ρούχων στην γκαρνταρόμπα μας, στην οποία ανήκουν τα κομμάτια που φοράμε όταν θέλουμε να νιώθουμε κομψές και άνετες στη διάρκεια της ημέρας. Συνήθως, είναι κομμάτια που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα, είναι εύκολο να φορεθούν με διαφορετικό styling, ενώ παράλληλα λειτουργούν για εμάς ως η εύκολη λύση. Για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αυτό το κομμάτι είναι το μαύρο φόρεμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Happy Day" στο κέντρο της Αθήνας να φορά ένα total black σύνολο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε συνδυάσει ένα midi μαύρο φόρεμα με μαύρες slingback γόβες και μαύρο μάλλινο παλτό. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρη δερμάτινη τσάντα και μαύρα γυαλιά ηλίου. Το εν λόγω φόρεμα ωστόσο, το έχει φορέσει στο παρελθόν σε βραδινή έξοδο. Το είχε συνδυάσει ξανά με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μία μπεζ τσάντα του οίκου Bottega Veneta.

Διαβάστε Επίσης

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσουμε από τις δύο εμφανίσεις της παρουσιάστριας είναι πως το μαύρο φόρεμα είναι ένα από τα staples της γκαρνταρόμπας μας, επειδή ακριβώς μπορούμε να το φορέσουμε σε διαφορετικές περιστάσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε απλώς είναι να πειραματιστούμε με το styling, προσθέτοντας τα απαραίτητα αξεσουάρ ανάλογα με το αν είναι casual chic ή formal η περίσταση.

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το νέο look με το ίδιο μαύρο φόρεμα

1044783
1044783

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ