Follow us

Αυτό είναι το χειμερινό παντελόνι που θα σε κάνει να αφήσεις το τζιν στη ντουλάπα

Το μαύρο δερμάτινο παντελόνι είναι η προσθήκη που θα κάνει τη διαφορά στο στιλ σου.

dermatino_panteloni Pixel Formula

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το τζιν παντελόνι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πρακτικό, άνετο, κομψό και διαχρονικό, μπορείς να το φορέσεις απο το πρωί έως το βράδυ, να πειραματιστείς με το styling, ενώ παράλληλα νιώθεις κοψή και προσεγμένη. Ωστόσο, εκτός από το εν λόγω σταθερά αγαπημένο μας παντελόνι, υπάρχει μία ακόμα εναλλακτική επιλογή που συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Ο λόγος για το μαύρο δερμάτινο παντελόνι.

Γιατί να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα δερμάτινο παντελόνι;

Σε γραμμές όπως paperbag, skinny, loose ή straight, το μαύρο δερμάτινο παντελόνι είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς ουσιαστικά να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Για παράδειγμα, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με την υφασμάτινη εκδοχή του, ωστόσο ταυτόχρονα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο chic και ιδιαίτερο.

Διαβάστε Επίσης

Εξίσου σημαντικό είναι πως τα δερμάτινα παντελόνια συνδυάζονται με τα πάντα. Με πουκάμισα και basic tops ή t-shirts, με μπλούζες φούτερ και πουλόβερ, με σακάκια και πλεκτές ζακέτες, με crop tops ή bodysuits, ώστε να μπορείς να το φορέσεις με διάφορους τρόπους σε κάθε περίσταση. Όσον αφορά στα παπούτσια, τα δερμάτινα παντελόνια ταιριάζουν επίσης με τα πάντα και δεν χρειάζεται να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι υφές. Sneakers, loafers, ankle και combat μποτάκια, αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες, πέδιλα και μπότες θα ολοκληρώσουν τα σύνολα σου με τον πιο κομψό τρόπο.

Πώς θα φορέσεις το μαύρο δερμάτινο παντελόνι

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ