Follow us

Τα 3 πανωφόρια από τη Mango που θα βρεις έως και με 50% έκπτωση

Τα πανωφόρια που αξίζει να αποκτήσεις με έκπτωση

3 πανωφόρια από τη Mango που θα βρεις με 50% έκπτωση Splash News / Ideal Images

Λίγα κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας είναι το ίδιο σημαντικά στην καθημερινότητα μας όπως και στις ιδιαίτερες εμφανίσεις μας όσο τα πανωφόρια. Τα πανωφόρια κατά τους χειμερινούς μήνες μάς προσφέρουν ζεστασιά, όπως και στιλ, ενώ ολοκληρώνουν το οποιοδήποτε outfit μας. Για να χαρακτηρίσουμε κάποιο πανωφόρι της συλλογής μας διαχρονικό, είναι σημαντικό να έχει απλή γραμμή όπως και να είναι σε απόχρωση η οποία θα μας επιτρέπει να το συνδυάζουμε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Τα πανωφόρια της συλλογής μας ακριβώς για αυτό τον λόγο, είναι η κατηγορία ρούχων που επιθυμούμε να ανανεώνουμε με κομμάτια - επένδυση έτσι ώστε να μπορούμε να αλλάζουμε το ύφος και τα σύνολα μας. Τα πανωφόρια καθορίζουν απόλυτα το συνολικό αποτέλεσμα του outfit μας χαρίζοντας μας εύκολα στιλιστικούς πόντους και ολοκληρώνοντας το look μας. Αναμφίβολα η περίοδος των εκπτώσεων είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσουμε διαχρονικά πανωφόρια που θα αναβαθμίσουν και θα ανανεώσουν τις χειμερινές εμφανίσεις μας.

Με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις αναζητήσαμε τα διαχρονικά πανωφόρια τα οποία αποτελούν προσθήκη - επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου και πρόκειται να επιλέγεις για πολλές σεζόν. Συγκεκριμένα στη Mango ανακαλύψαμε τρία πανωφόρια τα οποία έχουν έκπτωση που αγγίζει το 50% και αξίζει να αποκτήσεις.

Τα πανωφόρια από τη Mango

Παλτό μάλλινο διπλή σειρά κουμπιών, Mango

Τζάκετ bomber καπιτονέ, Mango

Παλτό μαλλί ζώνη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ